Нацгвардійці затримали тернополянина з підозрілою речовиною

Нацгвардійці затримали тернополянина з підозрілою речовиною
  • 23 березня під час патрулювання міста військовослужбовці помітили перехожого, який підозріло поводився.
  • При ньому ще й була підозріла речовина.

Коли нацгвардійці почали спілкуватись з чоловіком, він повідомив, що має при собі поліетиленовий пакет з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору. Тернополянин пояснив, що зберігав її для власного вживання.

Військові викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції, працівники якої і вилучили підозрілу речовину у чоловіка. Порошок невідомого походження віддали на  експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України. У разі визнання вини тернполянина, йому загрожує  штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відео дня

Наразі слідство ще триває.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що в Тернополі затримали продавця амфетаміну зі стажем, який «підсадив» на наркотики 17-річну дівчину. Писали і про те, що уродженець Тернопільщини серед трун та вінків ховав наркотики і зброю

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up