Найкращу жінку-керівника шукають у Тернополі

Найкращу жінку-керівника шукають у Тернополі
Обрати найкращу жінку-керівника із двадцятки претенденток пропонує тернополянам Медіа Корпорація RIA. Акцію присвятили святу 8 Березня.

Голосування завершено.

Переможця обрано.

Всі голоси зараховані до 23:59год 04.03.2012р.

Відео дня
>Голоси отримані після 23:59год не враховуються.
 

Допомогти претенденткам здобути перемогу у новому конкурсі, як завжди, просто – кращих визначатимете ви, голосуючи на сайті 20 minut.ua, та журі із відомих у Тернополі чоловіків. Голосування триватиме з 21 лютого до 4 березня включно.

- У нашому місті є надзвичайно багато талановитих, професійних, ефективних, і водночас добрих, чуйних керівників-жінок, - каже керівник промо-відділу Наталія Рибак. - Саме тому, Медіа Корпорація RIA проводить акцію, спрямовану на висвітлення неабияких здібностей, що виявляють жінки в управлінні людьми. Така акція, до речі, для Тернополя – новинка. 

Учасниць для нового конкурсу відібрала редколегія. Протягом трьох тижнів ви дізнаватиметесь про них зі сторінок газети “20 хвилин” та сайту 20minut.ua.

- Порівнявши рейтинг, який отримаємо через голосування на сайті, та рейтинг, який складе журі, й визначимо трьох лідерів із двадцятки, - додає Наталія Рибак. - Рейтинг опублікуємо у наших газетах. 

Після визначення переможниць усіх учасниць запросять на урочисту церемонію нагородження у ресторан.

Свято відбудеться 07 березня. Особисті запрошення на свято з детальнішою інформацією, усім конкурсанткам будуть вручені за декілька днів до свята.

 

 

Партнер свята:

                                                            

 

                               

                                 

 

 
1. Осадко Ганна Володимирівна  2. Байрак Світлана Василівна
   
 3. Оксана Бачинська  4. Білінська Тетяна Мирославівна
   
 5. Побер Дар’я Сергіївнa  6. Ірина Тарашевська
   
 7. Левенець Наталя Іванівна  8. Любов Гринчишин
   
 9. Любов Гриневич Борисяк  10. Пешкова Олександра Володимирівна
   
 11. Римар Лариса Іванівна  12. Ружена Ігорівна Волянська
   
 13. Секелик Наталія Данилівна  14 Колодій Тетяна Василівна
   
 15. Чубак Тетяна   16. Винокур Юлія Миколаївна
   
 17. Кізім Ольга Анатоліївна  18. Дарія Чубата
   
 19. Євчук Тетяна  20. Копанійчук Світлана Степанівна
   
 Як журі обирало жінок-керівників  
 Фото, відео з церемонії нагородження  
   
   
   
   
   
   
   

 

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Це быльше похоже на конкурс "Хто має крутіших хакерів для накрутки голосів"!
  • Anonymous

    Гадаю,наступним мером буде жінка.Кількість голосів за п.Чубак вражає!Якщо тут чесно голосують,то їй треба йти на наступні вибори.

    Anonymous reply Anonymous

    ага , але спочатку привести себе в порядок , бо картинка дуже не відповідає тому, що є насправді ...
  • Anonymous

    Дивно, що у вашу компанію справді достойних жінок потрапила Римар. Адже вона нічого, крім піару для себе, для області не зробила. Невдаха-дириґент дбає тільки про власну карёєру і не злазить з телеекранів. Для нас було шоком побачити у списку претенденток Л. Римар. Невже вона купила у вашій солідній газеті місце для своєї персони. Запитайте думку про неї в її колег з УНП, і вони вам відкриють очі. Як тепер легко можна стати популярною, діловою... завдяки вашій газеті, нічого не зробивши на справді.
  • Anonymous

    .....переглянувши кандидатів та кількість голосів відданих за них винає думка , що Т. Чубак треба йти на мерське крісло, бо така кількість голосів - це - нереально........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі змахінував 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики 12:05 У лікарні помер 24-річний тернополянин, який постраждав в аварії у сусідній області 11:20 У Збаражі з Днем матері оригінально привітали мам футболістів photo_camera 10:50 У Тернополі відремонтують дорожнє покриття ще на восьми вулицях 10:10 На фасаді школи №8 встановлять меморіальну таблицю письменнику Левкові Крупі 09:30 У Кременці відкрили туристичний сезон: що подивитись у місті 09:01 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up