Партнер рубрики Події

Назавжди вірний син своєї Батьківщини: на Тернопільщині попрощалися із захисником Андрієм Божком

Назавжди вірний син своєї Батьківщини: на Тернопільщині попрощалися із захисником Андрієм Божком
  • Андрій Божко загинув першого червня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Часів Яр Бахмутського району Донецької області.
  • Він був кулеметником та старшим солдатом. Вічна пам’ять нашому Герою.

У березні йому виповнилося лише 38 років. Він більше не побачить, як зростатимуть його діти, посміхатиметься жінка. Він став янголом і буде оберігати їх з небес.

Відео дня

П’ятого червня у рідному селі Піщане Залозецької селищної громади зібралися сотні людей, аби провести Героя України в останню дорогу. Вони у чорних хустках та зі сльозами на очах люди, а в руках квіти та український прапор.

Про поховання у соціальних мережах повідомляє місцева жителька Галина Павлів з посиланням на старосту села Піщане Наталю Яремчук.

— Сотні людей прийшло провести нашого захисника в останню дорогу, сотні молитов піднялися у небо, море квітів і слів вдячності тобі принесли, наш хоробрий Герою. Та це ніщо у порівнянні з тим, що ти зробив для нас і своєї України. Ти віддав найцінніше – своє життя. Сум і біль огортає наше серце, ми не можемо повірити, що тебе більше немає з нами. Ти був одним із найкращих, мужніх  і вірних синів України і це велике горе і втрата для усіх нас. Нехай Бог прийме тебе у Своє Царство Небесне. Вічна і світла тобі пам'ять. Ти назавжди залишишся жити у наших серцях, — пише жінка.

Редакція висловлює щирі співчуття дружині, дітям, рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

Він віддав найцінніше за наш мир та спокій: Тернопільщина прощається з Андрієм Божком

Був самовідданим і жертовним: на передовій загинув солдат з Тернополя Степан Цюра

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Алла Шевчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Анна Малышко

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ
  • Женя Белогурова

    Царство небесное Герою. Родным и близким соболезнования.
  • Татьяна Довгаль

    Світла та вічна пам'ять Герою, щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up