Партнер рубрики Події

"Не треба робити чергове місце для бійок", - виконком не дозволив кафетерію біля вокзалу працювати цілодобово

"Не треба робити чергове місце для бійок", - виконком не дозволив кафетерію біля вокзалу працювати цілодобово
  • Режим роботи трьом магазинам, павільйону, бару та кафе встановлювали на виконкомі міської ради в середу, 10 жовтня.
  • Рішення прийняли на користь лише чотирьох закладів. Одному підприємцю взагалі відмовили, а іншому потрібно сплатити борг. 

Йшлось про магазин "Сім 23" на вул. Б.Хмельницького, 20, якому встановили нічний режим роботи з 7.00 до 8.00, з 22.00 до 23.00 терміном на рік. Цілодобовий режим роботи магазину "Едельвейс" на вул. Леся Курбаса, 4а терміном на один рік. Нічний режим роботи до 02.00 год. бару "Брістоль" за адресою м. Тернопіль, вул. Пушкіна, 5 та нічний режим роботи до 02.00 год. кафе "Лампа" (нижній зал), що на вул. М.Грушевського, 1 терміном на один рік.

- Про цілодобовий режим роботи просить власник магазину – кафетерію "Продукти"на Привокзальному майдані, - каже керівник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Богдан Ясеновський. - Та цілодобовий режим роботи павільйону "Мобургер" за адресою вул. Романа Купчинського, 2а терміном на один рік. 

Виконком затвердив режим роботи усім закладам, крім магазину – кафетерію та павільйону "Мобургер".  Як зазначив міський голова, давати дозвіл магазину-кафетерію "Продукти" на Привокзальному майдані категорично не можна.

Відео дня

- Бо це буде розливайка, де лиш наливатимуть алкогололь, - каже Сергій Надал. - Прошу більше не вносити в один список з магазинами кафетерії з Привокзального майдану, які хочуть цілодобовий режим роботи. Є нормальні заклади громадського харчування, хай там їдять і п'ють, а робити чергове місце для бійок - не треба.

У власника павільйону "Мобургер" заборгованість, тому поки він не сплатить борг розраховувати на цілодобовий режим роботи не може. Як зазначила заступник міського голови Вікторія Остапчук, якщо підприємці мають заборгованість, то нехай навіть не подають клопотання про встановлення режиму роботи. Міський голова додав, що це питання має вивчати комісія ще перед подачею проекту рішення на розгляд виконкому. 

Також міський голова подав пропозицію, щоб управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів домовилось з власниками закладів, щоб вони працювали з 8.00 для того, щоб люди, які приїжджають у місто вранці мали де поснідати.

- У Тернополі є реальна проблема поснідати людям, які приїжджають о 7-8 годині, адже чи не усі заклади починають працювати не раніше 10.00. Можна з кимось поговорити з суб'єктів господарювання, які у центральній частині міста, щоб вони починали роботу хоча б з восьмої ранку? Навіть з тими, кому дали дозвіл на нічну торгівлю. Ми готові давати дозволи при одній умові, що вони працюватимуть зранку. В кращому випадку люди йдуть пити чай у наш туристично-інформаційний центр. 

Пан Ясеновський пропозицію прийняв і додав, що вранці у "Центрі" працює бар "Коза". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up