Не Валентином єдиним: календар сексуальних свят на 2024 рік (18+)

Не Валентином єдиним: календар сексуальних свят на 2024 рік (18+)

Ці свята не зазначені у традиційному календарі. Але вони існують.

 

Так-так, сексуальні свята вельми популярні в певних колах. Звісно, тільки для осіб 18+, повідомляє УНІАН lite. Як їх відзначати, запитаєте ви? Звичайно ж, займаючись сексом з коханою людиною!

Попри те, що людство займається сексом усю свою багатотисячолітню історію, ідея відвести спеціальне свято під нього виникла зовсім недавно. Отже, почнімо з головного.

День презерватива (13 лютого)

Напевно правильно, що напередодні Дня Святого Валентина відзначається День презерватива — зовсім не лишнє нагадування про безпеку. Свято це не стільки про секс, скільки про популяризацію важливих для здоров'я і безпеки речей. Головний винуватець свята — презерватив. У Німеччині їх називають «парижанин», у Франції — «англійський капюшон», в Італії — «рукавичка», в Лівані — «пальтечко», у США —  «шапочка Джиммі», в Південній Африці — «французький  лист». Не забувайте про презервативи та відзначайте цей день захищеним сексом.

Відео дня

День святого Валентина (14 лютого)

Ну тут без сексу нікуди. Свято любові та всіх закоханих можна відзначити рольовим сексом, наприклад. А сніданок у ліжко може закінчитися любовними ігрищами далеко за межами спальні. Не забувайте про романтику. Адже не дарма кажуть, що день Святого Валентина — найромантичніше свято року. Вечеря при свічках, тепла ванна, ніжний масаж з поцілунками плавно переростає в обопільні ласки... ну, а далі самі знаєте, що робити.

День стейка і мінету (14 березня)

На противагу Дню Святого Валентина в Америці зародилося свято стейка і мінету. Так, саме в такому поєднанні. У США Валентинів день ототожнюється з жінками. День мінету — брутальне свято, на якому задоволення отримують мужики. А що їм крім сексу ще потрібно? Поїсти! Власне тому в назві з'явився і стейк. Логічно, що в цей день жінки готують м'ясо і роблять мінет чоловікам, які подарували їм листівки на День святого Валентина. Якийсь нерівноцінний обмін, правда, дівчата?

Міжнародний День кунілінгуса (14 квітня)

Якщо уважно подивитися на дату, то все відразу стає зрозуміло. Це свято вигадали жінки, які отримали погані подарунки на День Святого Валентина (жарт). Чи не жарт. Загалом цей день замислювався на противагу 14 березня — того самого брутального, зі шматком м'яса і мінетом. Тут без варіантів — ваша жінка сьогодні зобов'язана досягти оргазму саме від кунілінгуса. Можете почати з тортика, звичайно, і букета квітів. Мабуть, це буде правильний початок для найсором'язливіших. Та й взагалі у цей день саме час спробувати зробити «це», якщо ви ще новачок.

Міжнародний день анального сексу (18 квітня)

Це свято з'явилося завдяки австралійському стендап-коміку. У 2014 році Джим Джеффріс у своєму шоу запропонував назвати 18 квітня днем анального сексу. Його ідея настільки припала до душі любителям «нестандартного», що ось, через кілька років цей день став міжнародним. Анальні пробки вам в допомогу, кульки, хвостики, анальні намиста — спеціального інвентарю для цього свята превелика безліч. Тільки будьте обережні, адже крім інвентарю для тих, хто святкує це свято, існує ще й спеціальний лікар.

Міжнародний день мастурбації (7 травня)

Чого тільки не придумають. А що робити? Не смійтеся. Не у всіх же є той, кому можна довірити своє тіло. Та й взагалі, часом хочеться своє тіло нікому не давати, а взяти все в буквальному сенсі у свої руки. Відзначати можна наодинці (для багатьох це свято напевно і так кожен день трапляється :) А можна запросити партнера. Тут вже все залежить від вас.

Міжнародний день секс-працівників (2 червня)

Це свято в народі більш відоме як День повій. Основне його завдання — звернути увагу суспільства на проблеми, з якими доводиться стикатися працівникам сфери сексуальних послуг. Як відзначати — вирішуйте самі.

Всесвітній день поцілунку (6 липня)

6 липня у світі відзначається День поцілунків (World Kissing Day). Свято започаткували британці у XIX столітті, а у минулому столітті його затвердила Організація Об'єднаних Націй. Цього дня зазвичай проводять численні конкурси, змагання і фестивалі, розігрують призи «за найдовший поцілунок», «за найкрасивіший поцілунок» тощо.

Міжнародний день жіночого оргазму (9 серпня)

Свято було засноване у 2006 році бразильцем Ариматейо Дантаса у вигляді вибачення перед своєю дружиною, якій він сильно заборгував у ліжку. Час йде, і це День стали святкувати в Іспанії, Мексиці, Аргентині, Перу, Норвегії та інших країнах. Тут все зрозуміло. Жінки повинні стати спітнілими від задоволення, чоловіки — від старання. Сексом можна зустріти світанок — неймовірне початок дня, про це знає кожна жінка. Або займіться сексом в якому-небудь новому для вас місці. Дама напевно оцінить ваш ентузіазм і сміливість.

День взаємного орального сексу (6 вересня)

Цей день просто створений для пози «69». Використовуйте її!

День святкування бісексуальності (23 вересня)

Вперше відзначався в 1999 році в США. Відтоді популярність цього свята тільки набирає обертів. У Канаді, наприклад, його відзначають, крім сексу, ще й званими вечерями з танцями. А в Австралії влаштовують бал-маскарад. У будь-якому випадку, якщо це свято близьке вам — розважайтеся!

День сексу (30 листопада)

Вважається, що ідея святкування такого дня зародилася на інтернет-форумах, де також запропонували вибрати основним місцем проведення цього дійства Амстердам. Вперше День сексу було внесено в міжнародний календар свят у 2007 році з ініціативи ЮНЕСКО, проте, свято не вважається офіційним. Відзначити його можна як завгодно, але бажано кілька разів за день, якщо ви розумієте, про що мова. 

До речі, медики вважають, що люди, які регулярно займаються сексом, живуть набагато довше за тих, хто цього не робить, і менше хворіють. Адже секс зміцнює серцево-судинну систему, підвищує імунітет, позбавляє від депресії, а ще — сприяє схудненню і покращує стан шкіри. Тому відзначайте на здоров'я!

Міжнародний день обіймів (4 грудня)

Романтичне свято, яке ні до чого не зобов'язує. Однак, святкування його серед дорослих людей може перерости в щось більше, ніж просто обнімашки. Але почніть саме з них. Ніжні обійми, погладжування грудей, стегон... Хто знає, можливо саме це 4 грудня ви будете згадувати ще не один рік. 



І наостанок порада — придумуйте свої секс-свята! Відзначте перший секс у відпустці, перший рольової секс або одночасний оргазм. Загалом, не соромтеся, живіть здОрово і насолоджуйтеся.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що тернополяни купують у сексшопах.

 

Читайте також

"Хочемо нових відчуттів"! Що тернополяни шукають у секс-шопі

Дорога насолода, або ТОП-5 найдорожчих іграшок з тернопільських секс-шопів за версією "20 хвилин" (18+)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • ВолодяУкраїна!!!

    Чесно прекрасний перелік щеб люди були більш добрішими та веселішими а так з наступаючим вас днем Святого Валентина Тернополяни!!!
  • дед

    твій день сьогодні, ЗЕлений огірок! День презерватива!

    Читач24 reply дед

    Ти ще живе, тварино?

keyboard_arrow_up