Партнер рубрики Події

Небесне військо поповнив солдат Андрій Танчак з Бережанщини

Небесне військо поповнив солдат Андрій Танчак з Бережанщини

15 квітня на Донеччині загинув солдат Андрій Танчак з Бережанщини.

Про це повідомили в Першому відділі Тернопільського районного теритотріального центру комплектації та соціальної підтримки.

— Важко підбирати слова для рідних, щоб сповістити трагічну новину про загибель найріднішої для них людини. Війна кровожерна, хижа, жахлива, вона не перебирає долями, життям наших захисників, наших оборонців, вона приносить біль, смерть і морок, — йдеться у повідомленні.

Знову сумна звістка надійшла на Бережанщину. 15 квітня в районі Донецької області отримав поранення, несумісні з життям та загинув наш земляк солдат ТАНЧАК Андрій Іванович, 1981 року народження. Не дожив Андрій до нашої спільної Перемоги, не побачить звільнені землі від лютого ворога, зате встиг побачити загартованість, міць, незламність духу українців.

Відео дня

Перший відділ Тернопільського РТЦК та СП розділяє біль та горе, сумує разом із родиною загиблого. В пам'ять про військовогослужбовця низько схиляємо голови у скорботі, віддаючи шану та висловлюємо щирі співчуття рідним Андрія Івановича.

Вічна пам'ять!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 і 18 квітня оголошено днями жалоби в Хоростківській громаді. Прощаються з Героєм Ярославом Жебелюком. Також 18 квітня Тернопіль прощатиметься з Героєм Віталієм Заверухою.

 

Читайте також:

Захищаючи Батьківщину, загинув Герой Андрій Яценюк з Матвіївців

До Небесного війська злетів Герой Дмитро Батовський з Кременеччини

На війні загинув тернополянин Віталій Заверуха

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (48)
  • Любов Мидло

    Вічна Пам'ять і Царство небесне Герою.
  • Тетяна Тесельська

    Вічна пам'ять Герою ! Щирі співчуття рідним !
  • Ira Luzhna

    Царство Небесне і вічна пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним і близьким.
  • Игорь Данилюк

    😢

keyboard_arrow_up