Нещастя на Тернопільщині: у пожежі загинула 3-річна дитина

Нещастя на Тернопільщині: у пожежі загинула 3-річна дитина
Фото ілюстративне

Пожежа виникла 15 липня близько 18 години на території приватного домогосподарства в с. Романівка Теребовлянської ТГ Тернопільського району.

 Місцевою пожежною командою с. Ласківці та черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону ліквідована пожежа окремо стоячої дерев’яної допоміжної споруди на території приватного домогосподарства в с. Романівка Теребовлянської ТГ Тернопільського району. Під час гасіння врятовано сусідню господарську будівлю.

Вогнем знищено дану споруду та речі домашнього вжитку на площі 9 м.кв.

Внаслідок пожежі загинула малолітня громадянка, 2018 року народження, жителька сел. Великий Березний Закарпатської області, повідомили у Голоовному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відео дня

На місце надзвичайної ситуації виїжджали слідчі ГУНП, експерти, криміналісти та пожежно-рятувальна бригада.

Після того, як вогонь загасили, в приміщенні пожежники під ліжком виявили бездиханне тіло дівчинки. Правоохоронці припускають, що дитина злякалася та сховалася туди від пожежі.

Правоохоронці повідомляють, що це була дворічна дитина, за інформацією ДСНС, їй 3 роки. Маля 2018 року народження.

За попередньою інформацією, потерпілі - уродженці Закарпатської області. Вони в підсобному приміщенні, яке раніше використовувалось як курник, облаштували житлову кімнату й провели туди світло.

Родина багатодітна. На момент нещастя старші діти пішли на річку, четверо дорослих в будинку дивилися телевізор, а найменші гралися на подвір'ї.

В якийсь момент батьки почули звуки, схожі на вибух. Коли вийшли, то побачили, що горить будівля.

На місці події працювали експерти. Причини загоряння стануть відомі після проведення експертизи. Вирішується питання про внесення даного факту до ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок", повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, 15 липня о 18.33 бригада швидкої виїжджала в одне із сіл Теребовлянського району. Багатодітна сім’я приїхала в гості, де жила в шатрі, збитому з дощок, в якому сталося займання. 3-річна дитина залишилася всередині та згоріла живцем.

Читайте також: На парковці під будинком на Київській вночі горіли автомобілі. Що відомо?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up