Партнер рубрики Події

Ніхто в житті не застрахований від помилок, - мама просить врятувати сина, який постраждав від вибуху

Ніхто в житті не застрахований від помилок, - мама просить врятувати сина, який постраждав від вибуху
  • Звертаюся до всіх небайдужих допомогти моєму синові, відкинувши всі свої осуди та здогадки, просить мати Василя.
  • Хлопцеві оголосили підозру та планують сьогодні, 21 січня, обрати міру запобіжного заходу, якщо дозволить його стан здоров’я.

Допомоги на лікування і операцію 24-річному Василю Сеню просить його мати Галина Водяна. Жінка просить молитов і фінансової підтримки для сина у різних групах на Фейсбук.

Пані Галина звертається до всіх з проханням, аби зрозуміли і не засуджували вчинок Василя. Натомість допомогли, якщо мають таку можливість.

Нагадаємо, саме Василь Сень приніс гранату в компанію молодих людей. Та вибухнула в Колодіївці 2 січня. Чоловікові вже оголосили про підозру. 21 січня йому мають обрати міру запобіжного заходу. Зроблять це у суді, якщо дозволить стан здоров’я пацієнта, адже Василь досі у лікарні.  

Відео дня
  • Я, Водяна Галина Євгенівна, мати Сеня Василя, постраждалого від вибуху гранати в с. Колодіївка 2 січня 2019 р., - пише жінка. - Звертаюся до всіх небайдужих допомогти моєму синові, відкинувши всі свої осуди та здогадки. Ніхто в житті не застрахований від помилок. На даний час Василь перебуває на стаціонарному лікуванні в Тернопільській ЦКЛ.

До цього молодий чоловік переніс кілька складних операцій. Лікарі діагностували проникаюче осколкове поранення грудної клітки, правої легені, склери, гефтальм правого ока, крововтрату.

  • Для продовження лікування в торакальному відділенні та дороговартісної операції в Одеському інституті мікрохірургії ока потрібні великі кошти, яких у нас немає, - пише Галина Водяна. - Прошу всіх, хто може, молитися за Василя і допомогти фінансово.

Як нам стало відомо, Василь Сень проживає у Малому Ходачкові. У 24-річного чоловіка маленький син. Хлопчику – близько року.

Довідка

Рахунок ПриватБанку: 4149 4971 1005 6175, Водяна Галина Євгенівна (мама Василя).

Читайте також Рідні просять молитви і допомоги для Христини, яка постраждала від вибуху у Колодіївці
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Инна Истомина

    Человек даже не раскаялся. А типа все бывает.Ну конченные.
  • Дорош Тарас

    Загрози життю нема? А решта? За все в житті треба платити.
  • Alex Trambon

    Поиолитися за його  здоров'я +, а за те що зробив і понівечив життя і долі інших має відповідати !!!! Треба бути твар'ю , щоб принести бойву гранату поміж випивших цивільних підлітків...
  • Віра Пелих

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up