Ніхто в житті не застрахований від помилок, - мама просить врятувати сина, який постраждав від вибуху

Ніхто в житті не застрахований від помилок, - мама просить врятувати сина, який постраждав від вибуху
  • Звертаюся до всіх небайдужих допомогти моєму синові, відкинувши всі свої осуди та здогадки, просить мати Василя.
  • Хлопцеві оголосили підозру та планують сьогодні, 21 січня, обрати міру запобіжного заходу, якщо дозволить його стан здоров’я.

Допомоги на лікування і операцію 24-річному Василю Сеню просить його мати Галина Водяна. Жінка просить молитов і фінансової підтримки для сина у різних групах на Фейсбук.

Пані Галина звертається до всіх з проханням, аби зрозуміли і не засуджували вчинок Василя. Натомість допомогли, якщо мають таку можливість.

Нагадаємо, саме Василь Сень приніс гранату в компанію молодих людей. Та вибухнула в Колодіївці 2 січня. Чоловікові вже оголосили про підозру. 21 січня йому мають обрати міру запобіжного заходу. Зроблять це у суді, якщо дозволить стан здоров’я пацієнта, адже Василь досі у лікарні.  

Відео дня
  • Я, Водяна Галина Євгенівна, мати Сеня Василя, постраждалого від вибуху гранати в с. Колодіївка 2 січня 2019 р., - пише жінка. - Звертаюся до всіх небайдужих допомогти моєму синові, відкинувши всі свої осуди та здогадки. Ніхто в житті не застрахований від помилок. На даний час Василь перебуває на стаціонарному лікуванні в Тернопільській ЦКЛ.

До цього молодий чоловік переніс кілька складних операцій. Лікарі діагностували проникаюче осколкове поранення грудної клітки, правої легені, склери, гефтальм правого ока, крововтрату.

  • Для продовження лікування в торакальному відділенні та дороговартісної операції в Одеському інституті мікрохірургії ока потрібні великі кошти, яких у нас немає, - пише Галина Водяна. - Прошу всіх, хто може, молитися за Василя і допомогти фінансово.

Як нам стало відомо, Василь Сень проживає у Малому Ходачкові. У 24-річного чоловіка маленький син. Хлопчику – близько року.

Довідка

Рахунок ПриватБанку: 4149 4971 1005 6175, Водяна Галина Євгенівна (мама Василя).

Читайте також Рідні просять молитви і допомоги для Христини, яка постраждала від вибуху у Колодіївці
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Инна Истомина

    Человек даже не раскаялся. А типа все бывает.Ну конченные.
  • Дорош Тарас

    Загрози життю нема? А решта? За все в житті треба платити.
  • Alex Trambon

    Поиолитися за його  здоров'я +, а за те що зробив і понівечив життя і долі інших має відповідати !!!! Треба бути твар'ю , щоб принести бойву гранату поміж випивших цивільних підлітків...
  • Віра Пелих

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up