Партнер рубрики Події

Ноу-хау у Тернополі: підприємець встановив єдину в місті електрозаправку

Ноу-хау у Тернополі: підприємець встановив єдину в місті електрозаправку

Таку заправку у Тернополі нещодавно встановили на території "Ковчегу". У закладі кажуть, що поки що від неї ще ніхто не заряджався, але надіються, що найближчим часом до них завітає електромобіль. Тим паче, що зарядити авто там можна безкоштовно. 

- Ми тільки нещодавно її вмонтували та підключили., - розповідає адміністратор "Ковчегу" Аня Терещук. - Поки що ще ніхто не заправлявся, але люди на неї увагу звертають. У нас ще напевно небагато електромобілів. Якщо у Тернополі є такі, то до нас вони ще не заїжджали. Але прагнемо все таки до Європи, надіємось, що скоро у нас таких авто буде по-більше і їх заряджатимуть у нас.

У закладі розраховують, що звертатимуть увагу на таку новинку не лише тернополяни, а й гості міста.

- Хтось буде проїжджати містом побачить, що у нас є таке, заїде заряджатись, - каже жінка. - Це безкоштовно, зарядка підключена до нашої загальної мережі. Заїхав, підключився, зарядився і поїхав далі. 

Відео дня

Щодо того чи варто було встановлювати таку зарядку, у "Ковчезі" кажуть, що люблять експериментувати.

- Ми завжди випробовуємо щось нове, йдемо вперед і любимо бути першими в усьому, - додає Аня. 

Помітити зарядку легко, адже біля неї застелена зелена доріжка зі знаком заправки, а охороняє зарядку для авто собака "Барс". 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Сьогодні заїхав розпитатись в персоналу як скористатись нею (в мене нісан ліф), відповіли що ще не працює. Як це робити не знають. З огляду розраховано на авто тесла...
  • Діонісій

    в Тернополі є трошки машин на електриці, верніше комбіновані чи як там, будуть знати, то будуть їхати, всеодно на шарік :)

    може він розраховував на поліцію ? :) будуть до нього на обід заїзджати :)

    але молодець чувак і сам пропіарив свій заклад і добре діло зробив.

    доречі, можна там і ровери на електриці мабуть заряджати ?

    Анонім reply Діонісій

    В поліції пріуси гібридні, вони не заряджаються від розетки!
  • Анонім

    Собака злий - ніхто тому і не заїжає :)
  • Piter Savka

    Місько маладеЦ ! Йде в ногу з часом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up