Партнер рубрики Події

Обіцяних 300% надбавки медики так і не отримали. Працівники швидкої допомоги чекають відповідей (ВІДЕО)

Обіцяних 300% надбавки медики так і не отримали. Працівники швидкої допомоги чекають відповідей (ВІДЕО)
  • Обіцяні надбавки за боротьбу з коронавірусом медичні працівники так і не отримали. Через це по всій Україні відбулись демонстрації медиків.
  • У Тернополі працівники швидкої допомоги також долучились до акції. Сирени «швидких» залунали, щоб нагадати владі, що лікарі пам’ятають обіцянки.

Про те, що на Шпитальній протестують медики, у редакцію «20 хвилин» повідомив читач Михайло.

- Медики увімкнули сирени, багато людей зібралося, - каже пан Михайло. – Людям не виплатили обіцяних надбавок.

Сама акція тривала кілька хвилин. Медпрацівники запевнили, що ніхто страйкувати не планував і не планує, адже від їх роботи залежить здоров’я а життя людей. Сирени увімкнули тоді, коли всі бригади були вільні і викликів не було. Самі ж сирени лунали близько 2 хвилин. Одразу кілька карет швидкої «сповістили» усіх, про свою проблему.

Відео дня

- Ця акція відбулась не лише у Тернополі, медики усієї країни мають таку ж проблему, - кажуть вони. - Цих 300% надбавки обіцяли медпрацівникам, які борються з пандемією. Нам 30 квітня прийшли зарплати, але ніяких надбавок ми не отримали. Нам ще нічого не пояснили, чому так сталося. Ми продовжуємо працювати, адже не виходити на роботу ми не маємо права.

Обіцяні надбавки не отримали і в багатьох інших містах. Їх мали б отримати всі лікарі, які безпосередньо працюють з хворими. Це не лише інфекціоністи, бактеріологи, вірусологи, сімейні лікарі, а й інші медпрацівники, які борються з COVID-19.

Наразі тернопільські медики чекають на пояснення та сподіваються, що вони все ж отримають надбавку за свою працю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Oleg Fisher

    Які Ви глупі,Кому вірити цим пі*** Вони нає... вас як завжди,зпишуть на Київ.
  • Наталя Кривокульська

    Просто пан Надалі мабуть думає що швидка надає допомогу інопланетянами, а не жителям міста Тернополя і навколишніх сіл!

    Сергій Береза reply Наталя Кривокульська

    Наталя Кривокульська просто Вам всім треба ( положити ) заяви на звільнення.
  • wham

    Отримали.З 10000 гр .3000гр податку зняли.Вот так.А за водіїв швидкої не ясно.Контактували чи вони безпосередньо з хворими?
  • Володя Швець

    А  де  пан  Надал чи  він  тільки  там  де  всьо  добре.

    Лихолат Оксана reply Володя Швець

    Наталя Кривокульська

    Лихолат Оксана reply Володя Швець

    Наталя Кривокульська а хто каже, що одне теж

    Наталя Кривокульська reply Володя Швець

    Лихолат Оксана  лікарня швидкої допомоги і центр екстренної медичної  допомоги, це дві різні організації щоб ви знали.

    Лихолат Оксана reply Володя Швець

    Наталя Кривокульська

    Лихолат Оксана reply Володя Швець

    Наталя Кривокульська

    Наталя Кривокульська reply Володя Швець

    Перепрошую, повинно було  написано СПІДОМ!

    Наталя Кривокульська reply Володя Швець

    Лихолат Оксана а хто був в контакті з людьми,
    які приховували свій стан здоров'я, ті хто приїхав з-за кордону? Маю на увазі швидку допомогу.  А ми стикаємося не тільки з  covid19, а й з туберкульозом, сміхом, гепатитом С і іншими небезпечними інфекціями!

    Лихолат Оксана reply Володя Швець

    Sophia  Shul дійшли до тих хто хоча б 1 раз в місяць контактував з хворим на COVID19

    Софія Шуль reply Володя Швець

    Недавно наче розповідав, що роздавали виплати. Але судячи з коментарів, гроші не до всіх дійшли або не в повному обсязі. Може, ті гроші трошки розтанули дорогою, як у нас усе робиться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up