Обрали нового керівника Міністерства внутрішніх справ – ним тимчасово стане голова Нацполіції

Обрали нового керівника Міністерства внутрішніх справ – ним тимчасово стане голова Нацполіції
  • Кабінет міністрів поклав обов’язки міністра внутрішніх справ на голову Нацполіції Ігоря Клименка. Що про нього відомо – читайте у матеріалі.

Таку інформацію у своєму Telegram написав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

– Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ. Після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства. Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами, – йдеться у зверненні Шмигаля.

Відео дня

Нагадаємо, що вранці 18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав гвинтокрил. Спалахнула пожежа. У результаті падіння гвинтокрила загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович, а також помічники та охорона міністра. 

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії. СБу розпочала провадження через падіння гелікоптера, серед версій – порушення правил польоту, технічна несправність або умисні дії. 

Читайте також: У авіакатастрофі біля Броварів загинуло керівництво МВС, серед них держсекретар з Тернополя

ДОВІДКА. Ігор Клименко народився у Києві, закінчив Харківський військовий університет, Одеський університет, магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. З 2011 перебував на посадах заступника, начальника управління інспекції з особового складу ДКЗ МВС України. З грудня 2011 по березень 2014 – начальник управління професійної підготовки та освіти ДКЗ МВС України. З 2015 до 2017 року очолював Департамент кадрового забезпечення З березня 2018 став заступником Голови Національної поліції. З 25 вересня 2019 року – Голова Національної поліції України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Гайда

    Не оперативник колишній, не дільничний, а той, хто лише критикує роботу поліцейських, і так всю службу. Крута кар'єра...Не здивуюсь, як призначать.

keyboard_arrow_up