Богомол написав рапорт на звільнення з посади очільника поліції Тернопільщини. Деталі

Богомол написав рапорт на звільнення з посади очільника поліції Тернопільщини. Деталі
  • Олександр Богомол очолював поліцію Тернопільщини 8,5 років.
  • Поки що виконувати обов’язки очільника поліції буде його заступник Володимир Галевич, який прийшов на посаду заступника разом із ним.
  • Ми дізнались причину, чому керівник поліції звільнився.

Керівник Головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол 9 червня написав рапорт на звільнення із займаної посади очільника поліції Тернопільщини.  Написав він іще один рапорт — на призначення його на посаду радника голови Нацполіції України. Про це дізналися «20 хвилин» із власних джерел. Цю інформацію підтвердили у поліції, проте офіційно поки не коментують.

— Ротаційні зміни передбачені, перш за все, Законом Україну «Про Нацполіцію», де є обмеження щодо перебування на одній й ті же посаді тривалий час, — повідомляють власні джерела «20 хвилин». — А Олександр Богомол очолював поліцію Тернопільщини 8, 5 років. Тому столичне керівництво запропонувало йому іншу посаду.

Рапорт на звільнення і призначення на нову посаду зараз на розгляді в т.в.о голови Нацполіції Івана Вигівського. Виконувати обов’язки керівника поліції Тернопільщини буде донедавна заступник Володимир Галевич. Він прийшов на посаду фактично одразу за Богомолом і був заступником по слідству. До цього був заступником начальника по слідству на Кременеччині. Нового керівника поліції Тернопільщини, скоріш за все, призначать вже після того, як підпишуть рапорти Богомола, повідомило джерело.

Відео дня

 

ДОВІДКА. Олександр Миколайович Богомол народився 10 лютого 1977 року у Тернополі. Закінчив Харківський університет внутрішніх справ (1998, спеціальність – юрист). Працював:

  • слідчим та заступником начальника слідчого Тернопільського міського відділу міліції (1994—2014),
  • першим заступником начальника- начальник слідчого управління УМВС України в Тернопільській області (2014-2015),
  • начальником Управління МВС України в Тернопільській області (17 березня 2015-червень 2016).

З червня 2016 — начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Генерал поліції 3-го рангу. Одружений, виховує трьох синів та доньку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Андрій Яворський

    Автори, ви молодці 😂😂😂😂, мало тогощо бездумно скоріювали з вікіпедії, то ще й не перевірили що скопіювали. Поясніть, як він міг працювати слідчим, будучи студентом 1 курсу?????
  • Читач29

    Дійсно, якщо начальник слідчого, то кожен слідчий мав свого окремого начальника, а він ще й мав заступника. А секретар та прибиральниця були у штаті слідчого? Водій та кур'єр?

    Думайте, журналісти...
  • Читач29

    Автори, ви молодці (це сарказм).

    Скопіювали текст з вікіпедії і шурнули у статтю. А подумати, що текст у собі несе, мізки не хочуть?

    Богомол працював заступником начальника слідчого. Це як? Може заступником начальника слідчого відділу чи відділення Тернопільського міського відділу?

    Де ви вчилися?
  • Роман Дошин

    Така людина як Богомол у лавах поліції потрібна

keyboard_arrow_up