Партнер рубрики Події

Пам'ятаймо: рік тому в АТО загинув наймолодший військовий Богдан Ішутін з Теребовлі

Пам'ятаймо: рік тому в АТО загинув наймолодший військовий Богдан Ішутін з Теребовлі

Мати бійця так і не змогла пережити втрати дитини. Йому було 18.

22 травня минає рік від дня загибелі в зоні АТО 18-річного теребовлянця Богдана Ішутіна.

Він був наймолодшим із українських військових, які віддали життя за мир в Україні.

Богдан служив за контрактом у 44-й артилерійській бригаді ЗСУ. Загинув, під час виконання службових обов’язків в зоні проведення АТО, - повідомляють в прес-службі бригади. Отримав вогневе поранення, внаслідок чого загинув.

Відео дня

У гуртожитку, де проживав Богдан до служби, кажуть, що без хлопця стало справді пусто, адже він завжди був веселим та непосидючим.

- Я пам'ятаю його із самого народження, - розповідає сусідка героя Світлана. – Він завжди допомагав, навіть просити про це його було не потрібно. Відкритий, активний та щирий, - от яким ми пам'ятаємо Богдана.

У вересні 2017, через 4 місяці після смерті сина, у вічність відійшла мати героя - Надія Богданівна. Жінка працювала вчителькою у Теребовлянській гімназії. Колеги пригадують, що після смерті сина, жінка сильно змінилась.

– Вона постійно картала себе, не бачила життя без сина. Напевно це і стало найголовнішою причиною її хвороби, - кажуть у школі. - Надія Богданівна померла від інсульту у 60-річному віці.

Окрім Богдана, у жінки було ще троє дітей. Старший брат загиблого, Віктор – фаховий військовий.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pasquale Capuozzo

    Хай з Богом спочиває,бідна мати.ТАМ їй буде легше...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up