Перехід біля двоаркового мосту перенесли, поставили огорожу. Але пішоходів вона не зупиняє

Перехід біля двоаркового мосту перенесли, поставили огорожу.  Але пішоходів вона не зупиняє
  • На місці пішохідного переходу на вул. Крушельницької (біля двоаркового мосту) уже майже повністю облаштували огорожу. 
  • Однак новий паркан не зупиняє пішоходів від порушень правил дорожнього руху. Люди продовжують переходити дорогу біля нового кільця.

Після облаштування кільця зі сторони вул. Крушельницької та Б. Хмельницького один пішохідний перехід перенесли, "зебру" замалювали, а знаки прибрали. Однак безтурботних пішоходів це не зупинило. Вони масово почали порушувати правила дорожнього руху біля нового кільця.

Новий паркан вже майже облаштували. Як розповідає один з робітників 18 листопада, залишилось ще не багато.

- Лишилось зварити 20 прольотів, не знаю чи встигну закінчити сьогодні, – розповідає робітник Петро. – Маю встигнути за сьогодні доробити 15 прольотів. Працюємо з самого ранку. Постараємося зробити якнайшвидше.

Відео дня

Як кажуть робітники, новий паркан мало кого зупиняє і пішоходи продовжують переходити дорогу в неналежних місцях.

- Вже і знаки прибрали, і переходи зафарбовували, але це не допомагає, – розповідає пан Петро. – Люди вже звикли, що тут є перехід.

Як помітив журналіст «20 хвилин», люди продовжують переходити дорогу в неналежних місцях. Як кажуть порушники, вони не помітили, що пішохідних переходів на старому місці вже немає. Дехто ж пояснює, що поспішає, тому довелось перебігати дорогу у неналежних місцях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жовтий Андрій

    А з розміткою коли порядок наведуть? Біля "шостого" понамальовували нову, стару не повитирали!
  • Діонісій

    а перехід де замалювали ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up