Партнер рубрики Події

Передплати газету «RIA плюс» у грудні та виграй подарунки до новорічних свят

Передплати газету «RIA плюс» у грудні та виграй подарунки до новорічних свят

Невдовзі Новий рік – пора чудових емоцій, позитивного настрою, нових планів та приємних моментів. Редакція газети «RIA плюс» подбає про Ваш позитивний святковий настрій, а також про те, що Ви завжди були в курсі всіх найважливіших подій у місті і не тільки.

Ті, хто оформлять передплату на газету у грудні на 6 місяців, зможуть отримати один із подарунків від наших партнерів.

Отож, ласкаво просимо! Пів року Ви будете отримувати доставку додому лише актуальної, перевіреної та ексклюзивної інформації. Ціла команда журналістів працює над тим, щоб створювати справді ціннісні та унікальні матеріали.

Ставши передплатником, Ви не тільки будете тримати руку на пульсі подій, отримувати примірник газети, а ще й зможете стати переможцем розіграшу подарунків напередодні Нового року.

Відео дня

Даруємо:

1. Сертифікат на суму 1000 грн від виробника екоіграшок Crokus wood. Натуральні іграшки, без токсинів і шкідливих речовин, різної фактури, оригінального дизайну – чудовий варіант подарунка для дітей на свята.

2. Сертифікат на суму 500 грн від кондитера Христини Рудницької. Її смаколики не залишать Вас байдужими. Скуштувавши, Ви будете повертатися знову і знову. Повірте, ця солодка насолода стане чудовим доповненням Вашого святкового столу.

3. Набір фірмових чашок від редакції «RIA плюс». Наша компанія на інформаційному ринку Тернополя – вже понад 20 років. Ми дякуємо за довіру і підтримку нашим читачам і будемо раді розділити з Вами наші брендові дарунки.

Розіграш відбудеться 27 грудня 2021 року в прямому ефірі на нашому сайті «20 хвилин».

А передплату можна здійснити, просто зателефонувавши за номером: 0978799611.  

 

Долучайтесь до кола наших передплатників. Давайте разом і надалі розвивати незалежну журналістику та бути в курсі всіх важливих подій. Дякуємо за Вашу довіру та увагу!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач69

    ПНХ

keyboard_arrow_up