Партнер рубрики Події

Перевірки на Тернопільщині: скількох порушників виявили та скільки повісток вручили за 3 дні

Перевірки на Тернопільщині: скількох порушників виявили та скільки повісток вручили за 3 дні

Від 18 червня на Тернопільщині працюють додаткові наряди поліцейських і військових.

 Загалом щодня на патрулювання в області виходить 25 груп.

За інформацією поліції, з 18 по 20 червня у майже тисячі осіб перевірили документи. Серед них виявлено 140 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та  майже 70 осіб, котрі перебувають на території області без реєстрації. За цей період вручено повістки 333 чоловікам, котрі підлягають мобілізації.

Робота спільних патрульних служб триватиме й надалі. Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу, повідомили в поліції Тернопільської області.

Відео дня
  • Мета перевірок – це контрдиверсійна діяльність, профілактична діяльність щодо вчинення правопорушень, виявлення внутрішньо переміщених осіб, які не стали на облік в органах місцевого самоврядування та військкоматах.
  • Після «прильотів» до Чорткова проводять додаткові навчання, тому мешканців області просять з розумінням поставитись до роботи нових патрулів. І, якщо хтось не матиме документів, їм доведеться пройти у відділок поліції для встановлення особи і підтвердження мети перебування на території області.

Що перевірятимуть поліцейські, а що військові і що буде з тими, хто не матиме документів чи не став на облік як переселенець, читайте тут

Читайте також: Хто не підлягає призову на військову службу під час мобілізації

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Таня Мричко

    Школи провіряйте там багато мужчин які не стали на облік і тд
  • Stepan Danchuk

    Повістки дають для того, щоб вас зареєструвати у військоматі. А не на війну, тому заспокойтесь.
  • VITALYA F

    Багато з військовозобов'язаних за дитячими сідничками та за сідницями жінки чи тещі ховаються!  Понаробляли дітей і все - він звільнений від призову. Нехай на Володимира Великого 3 (три)  прийдуть і перевірять документи у мужиків.
  • [email protected]

    Морди понаїдали гади

keyboard_arrow_up