Перезавантаження бренда України Ukraine NOW

Перезавантаження бренда України Ukraine NOW
  • 24 серпня 2020 р. стартувала масштабна інформаційна кампанія з перезапуску бренда України Ukraine NOW.
  • Розпочалася вона зі звернення Президента Володимира Зеленського до міжнародної спільноти, яке міститиме елементи доповненої реальності та покаже, що Україна зараз – це новий технологічний центр світу, житниця Європи з найбільш родючими землями, зелена, мирна, відкрита та гостинна країна, приваблива для інвесторів.

Відеозвернення транслюватиметься на найбільших міжнароднихінформаційних ресурсах та світових телевізійних каналах. 

У межах цієї кампанії також плануються звернення зірок світового рівня, які поділяться своїми позитивними враженнями про Україну. Серед них, зокрема, кінорежисер Девід Лінч, актор Жан-Клод Ван Дам, гурт Kadebostany та інші. Кампанія спрямована на зміну іміджу України у світі, а також на формування в українців сприйняття себе як громадян держави, що здатна запропонувати безліч цікавих можливостей для них та всього світу.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Передбачається, що впродовж щонайменше півроку виготовлятимуться та поширюватимуться відеоматеріали, у яких Україна буде показана сучасною, молодою країною з величезним туристичним та інвестиційним потенціалом.

Кампанія спрямована на подолання іміджу України як корумпованої держави, де триває війна, що склався на міжнародній арені в останні роки. Натомість Україна буде представлена як країна динамічних змін з економікою, здатною до стрімкого розвитку, прогресивним успішним бізнесом, що розвивається.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • СТУГНА-П

    Щоб щось показати Європі ,що ми чогось варті то треба спочатку щось дієве зробити . Зеленський зараз показує декорацію і афішу за котрою гола задниця . Жодний інвестор сюда не прийде через фінансову нестабільність і олігархічну верхушку ,яка зараз при владі . Ще щось той Зеленський заїкається за родючі землі ,а щось він не каже ,що він особисто виставив цю родючу землю на продаж не спитавши людей , які згідно конституції і є власниками землі .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up