Партнер рубрики Події

Підтопило підвали і повалило дерева: у Тернополі та області ліквідовують наслідки негоди

Підтопило підвали і повалило дерева: у Тернополі та області ліквідовують наслідки негоди

До ліквідації наслідків негоди долучились співробітники Служби порятунку, патрульні, шляховики та водії.

18 вересня на номер екстреного випадку надійшли ряд повідомлень про наслідки негоди на Тернопільщині, що супроводжувалась проливними дощами та сильними поривами вітру. Зокрема, повідомлялось про підтоплення підвалів та падіння дерев.

До ліквідації наслідків негоди долучились співробітники Служби порятунку, повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

 

Відео дня

Підтопило підвали

Рятувальники провели відкачування води з підвалу шестиповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Володимира Великого, 2 в м. Чортків, з підвалу п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку в сел. Підволочиськ Тернопільського району та з підвалу чотириповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Замкова, 4 в м. Тернопіль.

Також порізали та прибрали дерево, яке впало на проїжджу частину дороги в сел. Скала-Подільська Чортківського району та надали допомогу комунальним службам міста в порізці дерева, що впало на пішохідну зону поблизу Театрального майдану на бульварі Шевченка, 25 в м. Тернопіль.

Нагадаємо, 18 вересня у Тернополі та області пройшли сильні дощі, пориви північно-західного вітру сягали 15-20м/с. Погодні умови відповідали І рівню небезпечності – жовтий.

Повалило понад 30 дерев

Пориви вітру наробили шкоди за минулі вихідні. Негода повалила на державні дороги області більш як 30 дерев. Бригади підрядних організацій оперативно виїжджали на місця пригоди та прибирали автошляхи.

Про це повідомляє Служба автодоріг Тернопільської області.

Важливу роль у швидкості реагування дорожників традиційно відігравали водії та патрульна поліція. Громадяни, котрі повідомляли про повалені дерева, та патрульна поліція, яка інформувала дорожників про гілля на проїзній частині. Завдяки ефективній співпраці громадян, шляховиків та правоохоронців проїзд державними дорогами забезпечили у максимально короткий термін.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними. У вітряну погоду не залишайте транспортні засоби на узбіччі під зеленими насадженнями, уникайте прогулянок вздовж лісосмуг.

Водіїв, котрі стали свідками падіння дерев, просять повідомляти на цілодобову гарячу лінію: +380674006080.

Читайте також

У центрі Тернополя впало дерево. Фото дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up