Партнер рубрики Події

У центрі Тернополя впало дерево. Фото дня

У центрі Тернополя впало дерево. Фото дня

У Тернополі 18 вересня суттєво ускладнилися погодні умови — цілий день іде дощ, пориви вітру сягають 15-20 м/с.

Фото зламаного дерева неподалік тристороннього годинника сьогодні, 18 вересня, опублікували в телеграм-каналі «Важливо Тернопільщина».

Нагадаємо, раніше в міській раді повідомляли, що за даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 18 вересня на території Тернопільської громади очікуються несприятливі погодні умови: значні дощі, подекуди з грозами, вранці та вдень пориви північно-західного вітру 15-20 м/с.

Відео дня

Погодні умови відповідатимуть І рівню небезпечності – жовтий.

— При такому пориві вітру можуть ламатись невеликі гілки дерев, тому просимо громадян бути уважними при перебуванні в парках, скверах, лісопосадках та  власників автомобілів, запаркованих в безпосередній близькості до зелених насаджень, — йшлося у повідомленні.

Також раніше ми писали, що біля техуніверситету впало дерево і перекрило рух транспорту. Це було торік у листопаді. А два роки тому, у вересні, на проспекті Злуки дерево впало на агітаційний намет. Тоді постраждала жінка.

 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ніна Швед

    Добре що не зашибло нікого....
  • Ігор Рега

    Дерев, що можуть впасти і за сонячної погоди, в Тернополі багато. Влада діє за принципом: поки грому не чути- баба не перехреститься.
  • Maria Myndra

    Бо то старі треба спилювати, а молоді насаджувати.
  • Євгенія Кривецька

    Жах,а за ними хтось спостерігає? То старі дерева їх в центрі повно.

keyboard_arrow_up