Партнер рубрики Події

Підтримайте проект "Віртуальна школа"

Підтримайте проект "Віртуальна школа"
Проект "Віртуальна школа" стартував у Тернополі. Це безкоштовні відео-уроки для діток українською мовою. Підтримати цей проект фінансово може кожен. Це дозволить команді створювати більше цікавих та корисних відео-уроків.

- Наразі ми хочемо охопити початкову школу. Пропонуємо відео-уроки з української мови, математики, природознавства, - розповідає керівник проекту "Віртуальна школа" Ірина Дригуш. -  Згодом плануємо розробляти уроки і для старшої школи. 


На каналі "Віртуальна школа" в YouTube  вже розмістили 34 навчальних відео-уроків. Такі уроки допоможуть дітям краще засвоїти навчальний та додатковий матеріал.

- Аналогічного проекту немає в Україні, - каже Ірина Дригуш. - Як показав наш моніторинг, в Інтернеті практично немає українських навчальних відео для діток. Є багато матеріалів російською, а українською немає або є з поганим озвученням, неякісні, діти такого не хочуть дивитися. Наші відео створені за допомогою сучасних програм, які надають можливість відтворити якісну картинку та хороший звук. 
Уроки з "Віртуальної школи" стануть в пригоді і для дітей, і для батьків, які не завжди мають час приділяти малечі увагу після школи. Також такі уроки можуть використовувати вчителі. 

- Звісно, відео-уроки не замінять вчителя, але вони допоможуть урізноманітнити навчальний процес, - додає співрозмовниця. 

Щоб вчитися у "Віртуальній школі", потрібно мати лише бажання, доступ до Інтернету і вільний час. 

- Нині у кожній родині є планшети, ноутбуки, смартфони, є Інтернет. Тож користуватись уроками можуть усі, - каже керівник проекту. - Сучасні діти просто не уявляють свого життя без новітніх ґаджетів. Це - проблема, з якою потрібно вміти правильно боротись. Завдання батьків - навчити дитину користуватись мережею безпечно. "Віртуальна школа" - це чудовий засіб, який виховує в кожної дитини розуміння того, що  використовувати сучасні технології потрібно з користю для себе. До слова, ми шукаємо меценатів для проекту. Декілька людей нас уже підтримали, за що ми їм дуже вдячні Завдяки їхнім внескам проект працює. Проте ми хочемо виходити і на міжнародний рівень - для підтримки освітніх проектів. 

Довідка
Проект "Віртуальна школа" можна підтримати на сайті biggggidea.com. 
Для цього є ще 90 днів. Нині із потрібних 34 000 грн зібрали вже 9340 грн. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:09 Як Тернопільщина відбудовує Архангельське на Херсонщині: ексклюзивний репортаж «20 хвилин» play_circle_filled photo_camera 22:00 На Тернопільщині будуть заморозки на ґрунті 21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera 20:00 Кинув коледж і підписав контракт з тернопільською артбригадою 19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення 18:01 То був стрес на ціле село: де зараз справа загибелі у ДТП двох людей, авто яких «зім’яло» під автобусом 17:30 Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії (ОНОВЛЕНЕ) 17:00 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові незручності з водопостачанням 16:38 Передали нашим тернопільським тероборнівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:00 Померла студентка ТНПУ 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 15 травня 15:00 У Тернополі виходили дівчинку, вагою 800 грамів play_circle_filled 14:00 «Контінентал» завершив посів ярих культур та посадку картоплі (новини компаній) 13:11 У Тернополі від каналізації відключені 45 квартир 12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка 12:00 Ваш автомобіль – наша турбота! Автосервіси та СТО Тернополя.(партнерський проєкт) 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up