Партнер рубрики Події

Підволочиськ плавав: затопило автомобілі. Люди такого ще не бачили (відео)

Підволочиськ плавав: затопило автомобілі. Люди такого ще не бачили (відео)

Про надзвичайну ситуацію у Підволочиську пишуть у соцмережах. Через сильні опади затопило вулицю. Місто пливе. Машини повністю у воді. Місцеві жителі нажахані. 

Фото підтопленого міста з'явилося у групі Підволочиськ та швидко розійшлося соцмережами. Місцеві жителі пишуть, що такого ще не бачили. Відео виставив у Фейсбуці Михайло Тимошик. 

- Такі повені повесні тут були в моєму дитинстві - 50ті..., і ми бігали дивитися, як буксують грузові машини..., - пише Svetlana Prus

Відео дня

Інші ж користувачі Фейсбуку додають, що така ж ситуація, очевидно, чекає і на інші міста області. Адже синоптики прогнозували негоду. 

Тим часом в Управління ДСНС в області повідомили, що в місті працюють рятувальники.

- Виїхали о 19.11 на вулицю Українська, 45. Відкачують воду, щоб відновити рух по дорозі Диспетчер розповідає, що там рів замулило, а тому вода не стікає з дороги. Поки що рятувальники не повернулися в підрозділ. Працюють на місці виклику. Про те, чи постраждали люди, наразі невідомо, - говорить помічник начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області з питань зв'язків із ЗМІ та громадськістю Ірина Крупа.

За повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 15 серпня на Тернопільщині вночі та вранці очікуються грози, у південній частині області значні опади у вигляді дощу. У Тернополі 15 серпня вночі та вранці обіцяють грозу. І рівень небезпеки, жовтий.

Більше про проблеми із функціонуванням водовідводної системи у Підволочиську та області читайте згодом. 

 

А яка ситуація зараз у вашому населеному пункті? Чи є проблеми із підтопленням? Відповіді залишайте у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Сергей Есенин

    Коли вже нарешті Суркіс покине "Динамо"?!
  • Вован Коломиец

    Ще треба дерева порубати , бо  це так класно,потоп хахаха
  • Андрій Камінський

    Та ладно, затопило місто, пливуть автомобілі...
    Просто було багато води, в одному місці, найнижчій точці міста, куди стікається вода майже зі всього міста.... Автомобілів було два, водії яких вирішили що вони на амфібіях - усі інші перечекали або об'їхали
  • Сергій Данилюк

    Нічого страшного, вода стікає у великий
    став...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up