Партнер рубрики Події

Пів мільйона на ремонт сходів та тротуару: що зробили біля школи №19

Пів мільйона на ремонт сходів та тротуару: що зробили біля школи №19

На вулиці Братів Бойчуків реалізували проєкт «Громадського бюджету 2022». Там провели реконструкцію сходів та пішохідної зони. Скільки коштів на це витралити? Про це у матеріалі!

Проєкт «Безпечна дорога до спорту», який здобув перемогу у «Громадському бюджеті 2022» реалізували біля школи №19 та 20. Сходи ведуть до футбольного поля, яким користуються учні та мешканці мікрорайону.

Як повідомили у міськраді, там виконали роботи з облаштування системи водовідведення, встановили перила. Пошкоджене асфальтобетонне покриття, яке веде до сходів, замінили на на бруківку і тактильну плитку.

Відео дня

Вартість цих робіт обійшлися міському бюджету у 500 000 гривень. Про це йдеться у звіті про виконання робіт на сайті міської ради.

Неподалік залишились ще старі сходи. Вони в аварійному стані.

Загалом цього року реалізують 16 проєктів «Громадського бюджету 2022». З них 10 малих, вартістю до 500 000 тис, та 6 великих – вартістю від 500 000 до 2 000 000 грн. 7 проєктів уже реалізували. Решту мають закінчити у жовтні-листопаді.

До слова, на «Громадський бюджет 2024» тернополяни подали 25 проєктів. Що пропонують зробити – читайте за посиланням:

Які проєкти пропонують тернополяни на «Громадський бюджет». Аналізуємо

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Володимир Ком

    Що можу сказати? СВОЛОЧІ !!! Я пенсіонер за свої кошти не можу відправити із-за кордону бійцям машину, яка в край необхідна,шукаю акумулятори генератори,павербанки і т.п.,а в ноги СУКИ рішили ,,спортом " по привласнення бюджетних коштів занятись в той час,коли в країні війна... слів нема... відповідальністьв кара буде жорсткою ,маю га це тверду надію...
  • Надін Українка

    бюрократія коштує грошей. Проект кільки ? 40-50 тисяч? ризики, податки?
  • Света Нужна

    А можна дізнатися з якого заводу плитка бруківка??  Хоча , мабуть все ясно йтак.

    500 тис гривень за одні  сходи і декілька десятків метрів бруківки- круто нас дурять
  • Ivan Kyryliv

    За марш пів ляма?

keyboard_arrow_up