Партнер рубрики Події

Пляжі Тернополя активно готують до купального сезону: що вже зробили?

Пляжі Тернополя активно готують до купального сезону: що вже зробили?
  • З 11 червня у Тернополі розпочнеться купальний сезон.
  • Аби забезпечити належні умови для відвідувачів, тривають роботи з підготовки відпочинкових зон – «Циганки» та Дальнього пляжу.

Про це повідомили на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

У КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» зазначили, що фахівці Держпродспоживслужби відібрали проби води для аналізу. За їх результатами, жодних відхилень не виявили.

Також працівники аварійно-рятувального загону обстежили дно акваторії Тернопільського ставу, чи немає там сторонніх предметів. Для безпечного перебування у воді влаштували буйки і огорожу в межах відведених для купання територій.

Відео дня

На пляжі «Циганка» вже зробили спостережну вишку для матросів-рятувальників, інформаційні таблички з правилами поведінки на воді та додаткові сходи для входу у воду.

Матроси-рятувальники, які будуть працювати на відпочинковій зоні, наразі завершують спеціальні навчання на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Окрім того, працівники КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» проводять відновлювальні роботи душових після зимового періоду, які були знищені вандалами. До початку купального сезону роботи обіцяють завершити.

У міській раді просять відвідувачів відпочинкових зон дбайливо ставитися до громадського майна та дотримуватися правил безпечної поведінки на воді. 

Купальний сезон у Тернополі триватиме з 11 червня по 15 вересня. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. Упродовж купального сезону на відпочинково-прогулянкових зонах функціонуватимуть рятувальні пости ІІІ категорії.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» перевірили місцеві пляжі та подивились, у якому вони стані.

 

Читайте також:

Як тернопільські пляжі підготували до купального сезону? Ми перевірили

Акваторію Тернопільського ставу готують до купального сезону

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Nadiia Vovk

    Вже НЕМАЕ  людей  ,ЩОБ йшли на озеро...Як вийду на цвинтар серце РОЗРИВАЕТЬСЯ ВІД БОЛЮ...І ще бігають як гітлер по місту ще й зі зброєю.Геноцид.
  • VAs STa

    Володя Скасків братан,ми туди не підемо,щоб нам не дали повістку

    Володя Скасків reply VAs STa

    казав комбат не ходити по таких місцях)))
  • Володя Скасків

    Чув там повістки роздавати будуть)

    Ігор Саган reply Володя Скасків

    Володя Скасків як без них )

keyboard_arrow_up