Тернопільські синоптики розповіли коли чекати гарної погоди

Тернопільські синоптики розповіли коли чекати гарної погоди
  • Про те якою буде погода на Тернопільщині у найближчий тиждень розповіли синоптики із Тернопільського обласного гідрометцентру.
  • За їх словами початок листопада буде теплішим, ніж кінець жовтня. Проте вночі варто чекати морозу. 

- Найближчих п'ять днів наша область перебуватиме під впливом антициклону, який своїм центром розмістився в районі Північного моря, - повідомила т.в.о. заступника керівника Тернопільського обласного гідрометцентру Оксана Озимків.

30 жовтня варто очікувати хмарну погоду з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на території всієї області можливий туман. Вітер північний, 5-10 м/с, вночі від -3 °C до +2 °C тепла, вдень - +3 °C -+8 °C тепла. 

31 жовтня - хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На окремих ділянках доріг - ожеледиця в нічну пору доби, змінний вітер 3-8 м/с. Вночі температура - 1 °C, -6 °C, вдень - +2°C +7 °C.

Відео дня

1 листопада -  хмарно з проясненнями, без опадів. На окремих ділянках доріг - ожеледиця в нічну пору доби, вітер південний, слабкий. Вночі температура - 0 °C, -5 °C, вдень - +4°C +9 °C.

2 листопада -  хмарно з проясненнями, вночі - без опадів, вдень - невеликй дощ Південний вітер 7-10 м/с.  Вночі температура - 1 °C - +4 °C, вдень - +8°C +13°C

3 листопада -  вдень невеликий дощ, вітер Південно-західний помірний - 7 -12 м/с, вночі - без опадів. Температура вночі температура +1 °C - +6°C, вдень - +11°C +16°C.

- З вихідних потроху переходимо до тепла, - каже Оксана Озимків. - Як довго воно протримається сказати важко, але ми думаємо, що перший тиждень листопада буде значно теплішим від останнього тижня жовтня. 

Синоптики кажуть, що зміна повітряної маси має розсіяти туман, який у Тернополі та області спостерігали впродовж останніх двох тижнів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up