Поховали 21-річного Антона Зінкевича, який помер у Єгипті (ФОТО)

Поховали 21-річного Антона Зінкевича, який помер у Єгипті (ФОТО)

За чином похорону рідного молодшого брата молився молився Архіпастир з Дніпра.

25 березня 2021 р. архієпископ Симеон співслужив за Чином похорону рідного молодшого брата 21-річного Антона. Про це сьогодні, 26 березня, повідомили на сайті Дніпровської єпархії Православної церкви України.

На молитві був присутній Друг єпархії, настоятель столичного храму Різдва Христового протоієрей Миколай Салабай та благочинний Білогородського благочиння Києво-Святошинського району протоієрей Василь Чупровський, йдеться у повідомленні.

Від цієї єпархії прибула делегація на чолі з канцлером протоієреєм Віталієм Лопушанським.

Відео дня

Щирі співчуття та підтримку висловили: меценат єпархії, президент МБФ «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський з друзями, головний равин Дніпра і регіону Шмуель Камінецький та інші поважні люди.

Вічная пам'ять!

Нагадаємо, повідомлення про смерть Антона Зінкевича з'явилося 17 березня на сторінках в соцмережах двох навчальних закладів, де він навчався. Згодом на сайті Тернопільської Єпархії Православної церкви України (ПЦУ) повідомили, що у Єгипті за загадкових обставин помер син відомого тернопільського священника Анатолія Зінкевича та племінник митрополита Луцького і Волинського ПЦУ Михаїла – 21-річний Антон. Антон Зінкевич з друзями поїхав на відпочинок у Єгипет. Зранку друзі виявили Антона мертвим. Що сталося з молодим хлопцем, поки не відомо. 

Читайте також Раптово помер другокурсник ТНПУ, який був сином відомого тернопільського священника
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (70)
  • Галина Флис

    Господи помилуй
  • Інна Остратенко

    Молодим людям, всім, без винятку роблять розтин, а тут нічого невідомо, щось тут скривають, царство небесне юнаку, ще дуже молодий
  • Любов Науменко

    Співчуваємо вічна йому пам ять
  • Сянка Сянка

    Вічна пам'ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up