Партнер рубрики Події

Пожежа на центральному ринку у Тернополі. Що відомо?

Пожежа на центральному ринку у Тернополі. Що відомо?
  • До редакції «20 хвилин» звернулись читачі і повідомили, що на центральному ринку, зі сторони приміського автовокзалу, пожежа. Згодом інформація про це з'явилась на сторінці Головного управління ДСНС на Тернопільщині.  
  • Що горіло і які збитки – дізнавались наші журналісти.

26 серпня о 13:08 до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу приміщення майстерні з ремонту побутової техніки та електроінструменту, що на вулиці Митрополита Шептицького, 23.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

Відео дня

До місця надзвичайної події направили черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини (м.Тернопіль) у складі 2-х відділень та співробітників оперативно-координаційного центру Головного управління.

На час прибуття вогнеборців вогнем був охоплений 2-й поверх двоповерхової будівлі, на площі орієнтовно 60 м.кв. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники подали ствол на гасіння.

Наша журналістка оперативно прибула на місце події. Зі сторони приміського автовокзалу вже не було видно диму. Продавці ринку розповіли, що дійсно в торгових рядах навпроти щось горіло. Сюди швидко викликали рятувальників, вони вже ніби все погасили.

Однак, станом на 14:40 караул пожежників ще працював на місці пожежі майстерні з ремонту побутової техніки. Також тут були поліцейські, встановлювали обставини події й оцінювали суму матеріальних збитків. Загиблих та травмованих на місці події не виявили. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ваня олійник

    Комусь треба знести той будиночок піз забудову

keyboard_arrow_up