Партнер рубрики Події

Помер колишній начальник тернопільської міліції Василь Момот

Помер колишній начальник тернопільської міліції Василь Момот

28 червня спочив у Бозі колишній начальник тернопільської міліції Василь Денисович Момот.

Сумну звістку повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

— Після важкої недуги на 68-у році життя помер колишній начальник Управління внутрішніх справ у Тернопільській області Василь Денисович Момот, — йдеться у повідомленні.

Василь Денисович очолював міліцію Тернопільщини в період з 2003 по 2004 роки. Запам’ятався як вимогливий, справедливий керівник, котрий дбав про своїх підлеглих.

Відео дня

Керівництво та колектив Головного управління Національної поліції Тернопільщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу важкої та непоправної втрати.

Про Василя Момота "20 хвилин" писали в матеріалі про колишніх начальників тернопільської міліції.

Нагадаємо, Момот Василь Денисович, генерал-майор міліції керував тернопільською міліцією недовго —  від 16 жовтня 2003 до 17 вересня 2004 року.

Народився в 1954 р. в Кіровоградській області. Закінчив Київське військове училище, спецфакультет Головного розвідувального управління. У розвідниках прослужив до 1979 року, відтоді його перевели в міліцію.

Мав чотири вищі освіти: дві військові, історичну та юридичну. Був майстром спорту з трьох видів боротьби, в тому числі з рукопашного бою.

Працював в міліції в Кіровоградській, Вінницькій, Тернопільській областях, Києві. Після роботи в Тернополі очолював створюваний департамент місцевої міліції МВС України, були хороші напрацювання, але потім цю справу призупинили, і Момота відправили на пенсію. Однак, згодом відправили до Одеси, і це вже був його 15-ий переїзд по службі.

Від 9 квітня 2005 р. був начальником УМВСУ на Одеській залізниці. Згодом працював у Києві адвокатом. Останнім часом тяжко хворів.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Myron Kravets

    🙏
  • Ірина Садовська

    Вічна пам'ять.
  • Іванна Цибак

    Вічна пам'ять🥹🥹
  • Андрій Скріль

    Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up