Партнер рубрики Події

Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує

Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси  80 тисяч. Що йому загрожує

Тернопільські слідчі скерували до суду кримінальне провадження щодо помічника лісничого, який привласнив понад 80 000 гривень

За вчинене чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Про це повідомили в поліції. 

Під час досудового розслідування слідчі Головного управління Національної поліції встановили, що 31-річний обвинувачений виконував обов’язки касира в одному із районних комунальних лісогосподарських підприємств. При звільненні з роботи інвентаризаційна комісія виявила нестачу понад 83 тисяч гривень. Як з’ясувалося, протягом чотирьох місяців чоловік не вносив кошти в касу підприємства.

Зібравши достатню кількість доказів слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська обласна прокуратура. Помічнику лісничого інкримінують частину 4 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Нагадаємо, раніше ми розповідали: Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було

Читайте також:

Тернополянка хотіла приворожити хлопця, а втратила шалені гроші 

Тернополянин віддав шахраям 45000 гривень, купуючи талони на пальне

Жителька Тернопільщини відправила шахраям 10 тисяч гривень замість допомоги подрузі

«Повелася» на знижки в супермаркеті і втратила 19 тисяч гривень

Понад 150 000 гривень втратила жителька Тернопільщини, повіривши шахраєві

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up