Партнер рубрики Події

Попередження від рятувальників: підвищений рівень небезпеки

Попередження від рятувальників: підвищений рівень небезпеки

У найближчі дні майже по всій Україні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Про надзвичайний рівень пожежної небезпеки повідомили у ДСНС України.

Синоптики попереджають: майже по всій Україні очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Така ситуація спостерігатиметься впродовж 13-14 квітня по всім областям, окрім Закарпатської, Волинської, Рівненської, Житомирської та Криму. 15 квітня – у південних, східних, центральних, Сумській та Чернівецькій областях.

Відео дня

Як уникнути пожеж у лісі | Лісівник

Рятувальники закликають берегти природу та дотримуватись правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що з настанням пожежної небезпеки 4 класу і вище на Тернопільщині заборонено заходити чи заїжджати в ліси.

Відповідно до розпорядження начальника Тернопільської обласної військової адміністрації від 27 лютого 2024 у період високої пожежної небезпеки протягом 2024 року (при встановленні IV і вище класу пожежної небезпеки за умовами погоди) заборонено відвідування лісів населенням і в’їзд до лісів (крім транзитних шляхів) механічних транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для потреб лісового та мисливського господарства, забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку, транспортних засобів державних природоохоронних служб і правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин та іншої техніки для гасіння пожеж, йшлося у повідомленні ДСНС.

Читайте також:

На Тернопільщині заборонили відвідування лісів у період високої пожежної небезпеки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up