Потрібні донори і кошти на лікування 7-річного Максимчика, який постраждав від вибуху на Пушкіна

Потрібні донори і кошти на лікування 7-річного Максимчика, який постраждав від вибуху на Пушкіна
  • Гроші на медикаменти збирають небайдужі тернополяни у соцмережах.
  • Батько хлопчини також з опіками у лікарні. Мама – в психоневрологічній лікарні.
  • Вчора на вул. Пушкіна одній з квартир стався вибух і постраждав тато і син,а мама потрапила в психлікарню, - пише в одній з груп у Фейсбук Тетяна Титович. – Лікарі просять допомогти, адже ніхто з родичів ще не приїхав до хлопчика. А лікувати рани треба.

Детальніше читайте На Пушкіна - вибух газу. Сім'ю госпіталізували
Як стало відомо журналістам, хлопчик перебуває в реанімації обласної дитячої лікарні.

- Для пацієнта терміново потрібні донори, - кажуть у лікарні. – Група крові значення не має. Обов’язково зазначати: для відділення анестезіології та інтенсивної терапії обласної дитячої лікарні.

В 7-річного Максимчика – опіки 30% тіла і найгірше – опік дихальних шляхів. Сильно обпечені обличчя, губи, руки, ротова порожнина і частково грудна клітка з ногами. Стан малюка стабільний, але жодних прогнозів медики не дають.

Відео дня

Попереду у малого - операції та пересадки шкіри. Поки що основним залишається врятувати йому життя. Медикаментами та перший час його забезпечили у лікарні. Дещо лікарі купують за власні кошти. Однак, є потреба у перев’язочному матеріалі, стерильних бинтах і марлі. Та чималій кількості медикаментів для подальшого довготривалого лікування.

Донорів та коштів на лікування потребує і батько хлопчини, який зараз в Університетській лікарні. Чоловік теж серйозно постраждав та перебуває в реанімації. З родичів ніхто і до нього не навідувався.

Довідка

К/р ПБ 5169 3600 0097 5445, Малік Ірина. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ірина Турчин

    Ситуація складна. Дитина в медикаментозному сні. Інформація перевірена, я сьогодні була в лікарні. Лікарі Стефурак Volodymyr Stefurak , Головатий, старша медсестра Галина (кого не згадала, не ображайтесь) - великі молодці. Дбають про дитину особисто. Попереду для малого - найскладніше. Якщо не сприйматиме їжу, доведеться годувати спеціальним харчуванням. Також потрібні дорога антибіотикотерапія, знеболення. Допоможіть дитині подолати складне життєве випробування! Малік Ірину знаю особисто. Порядність у зборі коштів і цільовість їх використання гарантую.
  • Olenka Shevchuk

    Ще донори потрібні?
  • Maria Garmash

    ЗВИЧАЙНО, ЯК ЗАВЖДИ ЛЮДИ ДОПОМОЖУТЬ .
    Але дивно читати: і ліків нема, і бинтів нема, і донорів нема...А ХОЧ , ЩО НЕБУДЬ Є В НАШИХ ЛІКАРНЯХ ..? Адже Супрун каже, ЩО ВСІМ забезпечені, до речі мають НАДЛИШКИ донорської крові, що ВЖЕ подумують про ПРОДАЖ на експорт. То постає ПИТАННЯ, то де КРОВ донорська,..чорт побери ..?
    А ЩЕ НІХТО з родичів НЕ появився....та НА ЯКИХ РОДИЧІВ ВОНИ очікують, ЯКЩО ВСЯ родина постраждала !!!
    Купляють ліки лікарі за свій кошт...ДУРДОМ ,...за який ХТОСЬ тай ПОВИНЕН відповідати .
  • Irina Malik

    Шановні тернополяне! Прохання долучитись до збору коштів:
    Карта Приват 5169360000975445 Малік Ірина
    Фотозвіти про надходження та використання коштів - в групі ДОПОМОГА ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up