Партнер рубрики Події

Повернувся «на щиті»: живим коридором та зі сльозами зустріли воїна на Тернопільщині

Повернувся «на щиті»: живим коридором та зі сльозами зустріли воїна на Тернопільщині

У Борщеві, що на Тернопільщині, 6 квітня зі сльозами та квітами зустріли тіло Героя Святослава Потійчука, який загинув, боронячи Україну від ворожої навали

Співчуття та фото із зустрічі Героя опублікували у Борщівській міській раді. 

— Сьогодні борщів'яни, на колінах і з глибоким болем у душах, зустріли домовину з тілом захисника Святослава Потійчука. Безжальна війна продовжує забирати наших захисників. Ніщо не зможе полегшити біль рідних та близьких від втрати.Щирі співчуття рідним і близьким захисника Святослава, — пишуть у повідомленні.

Відео дня

Про загибель героя на фронті у міськраді повідомляли раніше. 

 Страшна звістка знову прийшла в Борщівську громаду, — пишуть у відомстві. — З глибоким сумом повідомляємо, що 03 квітня 2024 року під час здійснення бойового чергування в районі н.п. Ямне Охтирського району Сумської області помер солдат Святослав ПОТІЙЧУК, 1975 р.н., житель міста Борщева. Щиро поділяємо горе родини і сумуємо разом з вами.

Світлий, добрий спомин про воїна Святослава назавжди залишиться в спогадах родичів і земляків, в серцях усіх, хто знав, любив і поважав, а Господь подарує йому Царство небесне.

 Світлий, добрий спомин про воїна Святослава назавжди залишиться в спогадах родичів і земляків, в серцях усіх, хто знав, любив і поважав, а Господь подарує йому Царство небесне, — пишуть в міськраді. 

Зустріч тіла воїна Святослава Потійчука відбудеться 6 квітня 2024 року о 9.00 год. біля церкви Верховних Апостолів Петра і Павла в місті Борщеві. Про чин похорону обіцяють повідомити згодом. 

Щиро поділяємо горе родини і сумуємо разом з вами. Вічна пам'ять Герою!

Раніше «20 хвилин» повідомляли про те, що захищаючи нашу землю від російських загарбників загинув Ігор Васюк житель села Бриків Шумської громади. Схиляємо голови перед подвигом Героя...

Читайте також: Залишилось мало часу: брат загиблого захисника просить підписати петицію

Йому навіки 32: на Шумщині відкрили меморіальну дошку захиснику Тимофію Антощуку

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Люба

    Низький уклін і вічна пам'ять Герою України . Найщиріші співчуття родині захисника .
  • Анна

    Вічна память Герою Украіни.
  • Галя Ткачук

    Вічна памʼять Герою
  • Орися Довга

    Вічна Пам'ять і Царство Небесне Герою який віддав своє життя захищаючи нашу Україну! Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up