Партнер рубрики Події

Пожежа в класичній гімназії: дітей вивели на вулицю (ОНОВЛЕНО)

Пожежа в класичній гімназії: дітей вивели на вулицю (ОНОВЛЕНО)

Зранку 11 листопада в Тернопільській класичній гімназії сталася пожежа, про це повідомляють читачі. Усіх дітей  із приміщення вивели на вулицю.

Про те, що стало причиною займання, наскільки воно масштабне, поки невідомо.

Станом на 11.40 пожежу вже погасили, вона сталася у підвальному приміщенні, про це розповіла директорка класичної гімназії Оксана Бойцун.

Відео дня

- Причини будуть встановлювати. Всі спрацювали вчасно та організовано, всіх евакуювали, - додала директорка. - Класні керівники вже контактують з батьками і щоб дітей не наражати на небезпеку, сьогодні, 11 листопада, навчання вже не буде. Дітей ми будемо відправляти додому.

На сторінці управління ДСНС у Тернопільській області також прокоментували ситуацію. Як зазначається в опублікованому дописі, всього евакуювали 408 дітей та 69 працівників гімназії. Постраждалих немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anna Kopachivska

    я сама там була і вчуся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up