Партнер рубрики Події

Прем'єри фільмів в Україні у квітні — не пропустіть найцікавіше

Прем'єри фільмів в Україні у квітні — не пропустіть найцікавіше

Квітень в Україні — один з найбільш урожайних місяців на прем'єри фільмів. Більше було лише в березні.

Про усі новинки кіно в Україні у квітні повідомляє https://www.kinofilms.ua/. А їх цього місяця аж 20. Дивіться? що покажуть і коли прем'єра.

Брати Супер Маріо в кіно, 5 квітня

Illumination та Nintendo представляють яскраву анімаційну історію за мотивами культової відеогри! Зустрічайте супербратів Маріо та Луїджі у новій захопливій кінопригоді. Пориньте разом з ними у неймовірний світ лабіринтів і загадок.

Жанри: комедіямелодрамамультфільмпригодисімейнийфантастикафентезі
Країни: Японія, США

Відео дня

Ейр, 6 квітня

Фільм розповідає про легендарне партнерство між тоді ще спортсменом-початківцем Майклом Джорданом і нещодавно створеним баскетбольним підрозділом компанії Nike. Разом вони створили бренд Air Jordan, який зробив революцію у спорті та сучасній культурі. Це зворушлива історія про визначний карʼєрний момент нестандартної команди, яка пішла ва-банк зі своєю ідеєю, про безкомпромісне бачення матері, яка знає, чого вартий талант її сина, а також про найвеличніший баскетбольний феномен усіх часів.

Жанр: драма
Країна: США

Діти кукурудзи, 6 квітня

12-річна дівчинка вербує дітей невеликого містечка в Небрасці, щоби влаштувати криваву бійню, жертвами якої будуть дорослі, які знищили кукурудзяні поля.

Жанр: жахи
Тривалість: 1 г. 33 хв.
Країна: США

Бачення метелика, 6 квітня

Фільм «Бачення метелика» — складна психологічна драма, в основі якої лежить історія, яка росте з реальності російсько-української війни на Донбасі, а саме — історія аеророзвідниці, яка бореться з наслідками після повернення з полону.

Жанри: військовийдрама
Країна: Україна

Екзорцист Ватикану, 6 квітня

Моторошна історія, натхненна реальними файлами розслідувань головного екзорциста Ватикану — отця Ґабріеля Аморта. Під час роботи над справою про одержимість демоном маленького хлопчика отець Ґабріель дізнається про багатовікову змову Ватикану, яку церква так відчайдушно намагалася приховати.

Жанри: жахитрилер
Країна: США

Люксембург, Люксембург, 13 квітня

Історія про двох братів Колю і Васю, які вирушають у тривалу подорож до Люксембургу. Там один із них мріє познайомитися з батьком, якого не бачив із п’ятирічного віку, а інший воліє будь-що ухилитися від цієї зустрічі. Втім, неминучого не уникнути, і ця поїздка назавжди змінить життя Колі й Васі.

Жанр: драма
Країна: Україна

Моє прекрасне нещастя, 13 квітня

На перший курс університету вступає Еббі (Вірджинія Гарднер). Якщо не брати до уваги адаптацію до нового місця навчання, то головна проблема дівчини – забути про своє минуле. Ситуацію ускладнює нав’язлива увага Тревіса (Ділан Спроус). Щоночі він бере участь у нелегальних боксерських боях, а вдень вештається як примара, дошкуляючи Еббі. Хлопець пропонує угоду: якщо він програє у найближчому бою, то впродовж місяця утримуватиметься від сексу; якщо ж переможе то наступний місяць Еббі проживе у його квартирі.

Мелодраму «Моє прекрасне нещастя» зняли за однойменним популярним романом Джеймі Макгуайр. Книга вийшла друком у 2011 році та очолила список бестселерів New York Times. Роман перекладено на понад 50 мов світу, у багатьох країнах він також очолив рейтинг популярних книжок. Спершу екранізувати цю історію хотіла студія Warner Bros. Entertainment, однак у 2014 термін контракту сплив. Компанія Voltage Pictures розпочала виробництво у 2021 році.

Жанри: комедіямелодрама
Тривалість: 1 г. 45 хв.
Країна: США

Ренфілд, 13 квітня

Ренфілд, вірний слуга графа Дракули, намагається влаштувати своє життя у Новому Орлеані. Він хоче позбавитися влади вампіра, але господаря це не влаштовує.

Жанри: жахикомедія
Країна: США

Мумії, 20 квітня

Історія розповідає про веселі пригоди трьох єгипетських мумій, які живуть у підземному таємному місті Стародавнього Єгипту. Принцеса, колишній візник, його молодший брат, а також їхній домашній улюбленець, крокодильчик, через низку прикрих подій опиняються в сучасному Лондоні. Герої вирушають у химерну та захопливу подорож у пошуках старовинного персня. Він належав королівській родині та був викрадений амбітним археологом лордом Карнабі.

Жанри: комедіямультфільмсімейний
Тривалість: 1 г. 28 хв.
Країни: Іспанія, США

Три мушкетери: Д'Артаньян, 20 квітня

Від Лувра до Букінгемського палацу, від паризьких нетрів до облоги Ла-Рошелі… У країні, яку роздирають релігійні війни та якій загрожує вторгнення британського війська, купка чоловіків і жінок схрестять  мечі, пов’язавши власну долю з долею Франції.

Жанр: пригоди
Країна: Франція

Повстання зловісних мерців, 20 квітня

Возз’єднання двох сестер перериває появу демонів, які втягують дівчат у боротьбу за життя.

Жанр: жахи
Тривалість: 2 г.
Країни: США, Ірландія, Нова Зеландія

Ритуал червоної книги, 20 квітня

Компанія друзів вирішує зіграти у містичну гру "Ритуал Червоної книги". Правила такі: у тихій кімнаті необхідно запалити свічку, поставити її в центрі столу та поставити книзі своє запитання. Відразу після першого питання друзі розуміють, що вони не самі. Стародавня книга вже не просто відповідає, а починає розповідати свої історії. Тепер вийти з гри можна лише отримавши дозвіл, але таємнича Червона книга не має наміру нікого відпускати.

Жанр: жахи
Тривалість: 1 г. 24 хв.
Країни: Нова Зеландія, Аргентина

Кілер, 20 квітня

Одруженого солдата було вбито в бою в рамках нової експериментальної військової програми, а його місце займає колишній спецназівець, який займеться пошуками вбивці.

Жанри: бойовиккриміналтрилер
Країна: США

Мій злочин, 20 квітня

Париж, 1930-ті. Вродливу молоду актрису звинувачують у вбивстві відомого продюсера. Її подруга-юристка допомагає дівчині виправдатися завдяки версії про самозахист. Розпочинається нове життя, сповнене слави та успіху, але з часом правда викривається.

Жанри: детективдрамакомедіякримінал
Тривалість: 1 г. 42 хв.
Країна: Франція

Вартові планети, 20 квітня

Рушаймо у дивовижну подорож до незвіданих територій і заледве вивчених китів. Ми познайомимося з їхніми неймовірними здібностями та надзвичайно насиченим і складним соціальним життям.

Жанр: документальний
Тривалість: 1 г. 22 хв.
Країна: Франція

Ріміні, 27 квітня

Річі Браво, колись успішна поп-зірка, женеться за своєю згаслою славою в вітряному Ріміні. Він фінансує свій розпусний спосіб життя та пристрасть до азартних ігор концертами для автобусів, повних туристів, і сексуальними послугами для своїх шанувальниць. Його світ починає руйнуватися, коли в його життя раптово вривається доросла донька і вимагає від нього гроші, яких він їй ніколи не давав. 

Жанри: драмакомедія
Тривалість: 1 г. 54 хв.
Країни: Німеччина, Франція, Австрія

Магічні двері, 27 квітня

Пол випадково стає стажером у таємничій лондонській фірмі. Там він сидить за одним столом із Софі – ідеальною кандидатурою для стрімкого кар’єрного зростання. Якими б різними не були, герої швидко усвідомлюють, що їхній роботодавець – не зовсім звичайний. Одним з перших доручень Пола стають пошуки наймогутнішої та найбажанішої речі у світі – Магічних дверей. Ця місія відкриє для юнака незнаний світ: від підземель, які кишать гоблінами, до найвищих точок Гімалаїв. У своїх пошуках Пол перетворюється з людини, яка не має жодного уявлення про те, чим займається, на героя, який має врятувати світ та свою кохану. Та щоб зробити це, цому доведеться повстати проти свого наставника, містера Веллса, і саботувати найпідступніший план, який коли-небудь загрожував людству.

Жанр: фентезі
Тривалість: 1 г. 57 хв.
Країна: Австралія

Родина на вибір, 27 квітня

Сором’язлива й самотня консультантка з генеалогії Олівія опиняється в пастці між чоловіком, який їй подобається, і його сім’єю, яка помилково вважала її своєю давно втраченою родичкою. Зростаючи сиротою, Олівія, здається, потрапила в ідеальну сімейну ситуацію. Що може піти не так?

Жанр: комедія
Тривалість: 1 г. 34 хв.
Країна: США

Усі страхи Бо, 27 квітня

Бо пройде свій шлях від початку до кінця. А можливо і навпаки – від кінця до початку, де на нього чекає джерело усього. Адже, як відомо, все, чого ви хочете, є з іншого боку страху. Як закінчиться ця дивна подорож? Чи подолає Бо свої страхи, чи наважиться глянути в очі своїм фобіям? Всі відповіді – у фільмі…

Жанри: детективдрамажахикомедія
Тривалість: 2 г. 59 хв.
Країни: Канада, Фінляндія, США

Мафія мама, 27 квітня

Невпевнена в собі американка успадковала мафіозну імперію свого діда. Під керівництвом довіреного консультанта фірми вона кумедно кидає виклик усім очікуванням, у тому числі й своїм власним як нова глава сімейного бізнесу.

Жанри: бойовиккомедіякримінал
Тривалість: 1 г. 41 хв.
Країни: Велика Британія, Італія, США

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі відбувся спецпоказ фільму «Памфір».

 

Читайте також:

Кращі українські фільми воєнного року. Що варто подивитись на вихідних?

П'ять сімейних фільмів, які можуть замінити дітям мультики

Спецпоказ фільму «Памфір» у Тернополі: які враження від акторів та сюжету стрічки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up