Партнер рубрики Події

Президент підписав указ про святкування Дня Незалежності — параду не буде

Президент підписав указ про святкування Дня Незалежності — параду не буде

На сайті президента України з’явився офіційний указ про святкування Дня Незалежності України. Президент долучив Кабміну розробити, затвердити та забезпечити виконання плану заходів із відзначення 28-ї річниці незалежності України. До слова, в указі про військовий парад президент не згадує.

Указом президента передбачено у День Державного Прапора України, 23 серпня, провести офіційні церемонії урочистого підняття Державного Прапора.

У День Незалежності України, 24 серпня, відбудуться урочисті заходи за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, представників іноземних держав, міжнародних організацій, духовенства, громадськості.

Передбачаються і церемонії покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників операції об’єднаних сил, антитерористичної операції, заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Відео дня

Планується проведення тематичних наукових, науково-практичних конференцій, круглих столів, інформаційно-освітніх та патріотично виховних заходів, а також молебеней за Україну.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (69)
  • Анонім

    Вслухайтесь в агітаційну рекламу політичної партії "слуга народу" де Зе несе таку галіматню , що це п......ц всьому .Як можна довіряти партії яка не несе жодної програми і плану дій так само і так званий нинішній президент під час виборів президента . Якщо перевести на людську мову його рекламу то це буде звучати так " Сядем усе" . І щодо істини то для мене одна істина так це те ,що країна отримала некомпетентного керівника і головнокомандуючого .

    Ігор reply Анонім

    Україні вже багато років, вибори відбуваються теж багато років, всі партії які мали гарні змістовні програми і цим вішали лапшу людям успішно реалізували свої особисті фінансові проблеми і довели країну і населення  до того що люди не захотіли їх всіх бачити при владі, тому такий комениар тупий і ні про що.

    Остап Штахета reply Ігор

    Ігор, херово вибирали, ніколи влада цілком або переважній більшості патріотам не належала, маєш це знати!
  • Ната Лия

    Дуже вірне рішення!Гроші військовим,замість параду,це добре!Урочистості до Дня Незалежності будуть,кожна родина зробить своє,внутрішнє свято,у кожному місті ,селі і селещі пройдуть святкові заходи.Такий день не залишиться незамітним і без параду

    Анонім reply Ната Лия

    Скільки тих грошей ,якщо так порахувати то на кожного 1200-1300 грн получається . Краще б ці гроші спрямували на розробку високоточної зброї ,яка б заміняла військових ,і щоб вони не гинули і не калічилися від кацапської зброї . Послухайте статистику кожного дня 8-9 поранено 1-2 загиблих .Що ця 1000 грн врятує життя військовим .
  • Назарко

    А насправді всім насрати на той парад, нікому він не потрібен і ніхто його по телику не дивиться, людям отупіли біля своїх смартфонів і їм немає чим занятись вони і тут гадять. Видав би Зеленський указ - зробити парад в кожному місті теж обсирали б його, видав би він щоб зменшики кількість техніки - теж би писали, видав би указ щоб багато техніки вивести на парад, теж би всі дурню писали.
  • Zinoviya Petriv

    Парад проводиться  на день  перемоги  а яка в нас  перемога  Святкуєм  День  незалежності

    Остап Штахета reply Zinoviya Petriv

    Завжди вважав львів"ян, тернополян, франківців патріотами-націоналістами, а ближче придивишся лайно.

    Neo Nana reply Zinoviya Petriv

    Zinoviya Petriv 100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up