Партнер рубрики Події

Про Майдан не забуду ніколи, - медсестра Олеся Жуковська, яку снайпер поранив у шию

Про Майдан не забуду ніколи, - медсестра Олеся Жуковська, яку снайпер поранив у шию

21 листопада Україна відзначає уже четверту річницю початку Революції Гідності. Загалом, на думку багатьох учасників майдану, у 2013 році багато чого не вдалось. Але заразом з тим, з тогочасних подій українці винесли багато уроків – приємних і гірких. Чого варта та наука, спробували розібратись й ми. 

Медсестра-волонтер з Кременця Олеся Жуковська 20 лютого 2014-ого року отримала наскрізне поранення шиї. Зараз дівчина навчається у Києві в медичному університеті ім.. О.О. Богомолця і з її здоров’ям  все гаразд. Але про той випадок на Майдані не забуде ніколи. 

Читайте також: Ті події поділили моє життя на «до» і «після», - майданівець Віталій Дерех
 

- Якби повернули час назад, то я б нічого не змінювала, - розповідає Олеся. - Якщо всі ці події відбулись, значить так мало бути. Після Майдану в моєму житті відбулось багато подій. Особисто в мене на Майдані не було таких гострих моментів, про які я  б не могла розповісти. Після тих подій я зрозуміла, що життя цінне і його потрібно берегти, себе потрібно берегти. І не тратити свій час на непотрібні речі. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • іван

  • Старуха Шапокляк

    щёби кизка не скакала то б и нижки не сломала

    Любомир Білинский reply Старуха Шапокляк

    А  ти під час Майдану сидів вдома і по клавіатурі клацав?

    Старуха Шапокляк reply Любомир Білинский

    нет. Я разрывалась между работой, дачей, кухней и помощью детям, чтобы выжить. Потому что 15 лет назад благодаря всем этим скакунам закрылся завод, где я работала полжизни еще со времен СССР. И если б моя родина мне не дала квартиру и дачу, то я была б нищая. Спасибо, и тут выезжаем на старом...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up