Партнер рубрики Події

Про що говорили рідні Героїв Небесної Сотні із Сопелем та Надалом

Про що говорили рідні Героїв Небесної Сотні із Сопелем та Надалом

Під час зустрічі із родинами Героїв Небесної Сотні з Тернопільщини 21 листопада керівники області та міста говорили про медичне забезпечення учасників Революції Гідності, їх соціального захисту. Йшлося і про розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності.

 

 

Участь в засіданні «круглого столу» взяли також голова обласної ради Віктор Овчарук, Тернопільський міський голова Сергій Надал, керівники структурних підрозділів ОДА.

- Символічно, що ми зустрічаємося в такому форматі саме сьогодні, коли Україна відзначає День Гідності та Свободи. Дякую за те що виховали патріотів, підтримували їхні прагнення змінювати країну на краще. Дякую за вашу активну громадянську позицію, бо знаю, що ви її проявляєте у волонтерській, суспільній, виховній роботі», - сказав, звертаючись до присутніх, Ігор Сопель.

Учасників засідання цікавили питання медичного забезпечення учасників Революції Гідності, представники родин Небесної Сотні, бійців антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, їх соціального захисту, патріотичного виховання молоді.

Відео дня

Члени родин висловили готовність поділитися матеріалами про події Революції Гідності із обласним державним архівом, щоб зберегти пам'ять про її учасників.

Також присутні обговорили й низку інших питань, в тому числі й тих, що стосуються розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності.

На завершення зустрічі голова облдержадміністрації висловив переконання, що плідна співпраця між органами влади області та громадською організацією, яка об’єднує Родини Небесної Сотні, буде продовжуватися й надалі.

Ігор Сопель запевнив, що завжди відкритий до їхніх пропозицій і порад, повідомляє прес-служба ОДА.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up