Партнер рубрики Події

Продають поні та ламу з «Зоокуточка» – найцікавіше з п’ятої сесії міської ради

Продають поні та ламу з «Зоокуточка» – найцікавіше з п’ятої сесії міської ради

П’ята сесія міської ради восьмого скликання відбувається у п’ятницю, 23 квітня. Найцікавіше, що відбувалося під час сесії – читайте у матеріалі.

Сесія відбувається в Українському Домі «Перемога».

Коновальцю – звання Героя України

Депутати міськради підтримали звернення до президента України про присвоєння полковнику армії УНР Євгену Коновальцю звання Героя України.

Євген Коновалець – полковник Армії УНР, командир Січових Стрільців, член Стрілецької Ради, командант УВО, голова Проводу українських націоналістів (1927), перший голова ОУН (з 1929), один із ідеологів українського націоналізму.

Відео дня

До слова, на сайті петицій до президента України у лютому зареєстрували петицію, про присвоєння Євгену Коновальцю звання Героя України. Наразі ще триває збір підписів. Станом на 23 квітня, з 25 тис. підписів зібрано близько 3,4 тис. Лишилося ще 10 днів на збір підписів.

Також депутати підтримали рішення про виділення коштів, на формування нового оборонного батальйону. Для цього виділять 2 млн гривень на розгорання та формування батальйону, який діятиме при військовому комісаріату.

Продають тварин зі звіринця

Вирішували депутати і те, чи продавати двох поні та ламу з «Зоокуточка». Їх планують продати і закупити птицю.

Це питання викликало обговорення серед депутатів. Деяких депутатів бентежило, хто саме їх купуватиме та з якою митою. Як пояснив заступник начальника управління житлово–комунального господарства міськради Андрій Дроздовський, інформації хто хоче купити тварин немає, оскільки «Об’єднання парків культури та відпочинку» наразі лише беруть дозвіл на продаж цих тварин.

Міський голова також пояснив, що коли КП отримає дозвіл на продаж – можна буде провести відкритий продаж. А продати їх необхідно, оскільки ці тварини «зайві». Це самці, і якщо їх не розділити, вони «перегризуть один одного» у вольєрах.  

Підтримали це рішення 35 депутатів. 5 – виступили проти.

Більше – читайте згодом. Новина доповнюється.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Саша Шашкун

    Себе. Пузати. Продайте. Анетварин. Робіть. Чось. Дятих. Тварин.
  • Наталія Татура

    Invalid program (((
  • Читач00

    чим би дитя не тішилося
  • Руслан Маслій

    Краще думайте як дати людям дозвіл на опалення!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up