Партнер рубрики Події

На «Студентській добі 2017» будуть креативити з піснями під гітару і з печеньком

На «Студентській добі 2017» будуть креативити з піснями під гітару і з печеньком

На день Студента учасники з кількох вузів творитимуть проекти цілу добу без перерви

17 листопада в «Перемозі» відбудеться «Студентська доба 2017».

24 години без перерви студенти різних навчальних закладів проходитимуть тренінги та готуватимуть свої проекти.

У «Студентській добі - 2017» братимуть участь 40 студентів, їх поділять на 5 команд. Це студенти Тернопільського національного економічного університету, Тернопільського національного педагогічного університету,Тернопільського національного медичного університету, Тернопільського національного технічного університету, а також Бучацького коледжу Подільського аграрно-технічного університету.

Відео дня

Як розповіла голова ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто»  Юлія Янчинська, захід буде проходити у два етапи.

- Традиційно першу частину ми проведемо для підготовки студентів, - каже Юлія. -  Досвідчені тренери розкажуть про проектний менеджмент, фандрайзинг, тімбілдінг.

В другій частині заходу студенти прописуватимуть власні проекти. За словами Юлії Янчинської, організатори «Студентської доби 2017» розуміють, що за 24 години дуже складно народитися якісному проекту, проте це можливість для студентів спробувати свої сили, реалізувати свої ідеї.

До заходу залучили досвідчених тренерів локального та регіонального рівнів, відомих тернополян, громадських діячів, депутатів та мера міста, який допоможе розібратися студентам, що таке самоврядування і як краще їм співпрацювати з владою в реалізації своїх проектів, ідей та думок.

"Студентську добу" проводять уже вп’яте.

- Минулого року я зайшла в "Перемогу" до знайомої, подивитися, як це все відбувається, - розповідає студентка Юлія. - Мені сподобалося, що вони в дружній атмосфері з піснями під гітару і печеньками, розповідали корисну інформацію як досягнути успіху, зробити більше за меншу кількість часу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
  • Петро Білецький

    Ніколи в таких умовах і такому темпі ше нічого ніколи не придумав. В них синяки під очима, вони не їли і не спали вже давно - шо вони можуть придумати толкового ???!!! Не факт шо та ідея яку ти придумав ти будеш реалізовувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up