Партнер рубрики Події

Противники торф'яних котелень перекривали дорогу на БАМі на дві години (оновлено)

Противники торф'яних котелень перекривали дорогу на БАМі на дві години (оновлено)
  • Перекриттям дороги знову закликають тернополяни владу до діалогу. Жителі Київської і Купчинського не бачать іншого способу "достукатися" до міського голови.
  • Як повідомили наші кореспонденти близько 21.00 рух транспорту відновили.

Дорога перекрита на Тарнавського біля ресторану "Бахус". Протестувальники ходять по пішохідному переходу, тримаючи в руках плакати "Нас травлять за наші ж гроші", "Де лисий?", "Ні торф'яним котельням". Щоб запобігти заторам, машини пропускають з періодичністю у декілька хвилин. За дотриманням громадського порядку стежать правоохоронці.

Нагадаємо, протестні акції обіцяють проводити, поки не прийде міський голова Тернополя Сергій Надал. 

Відео дня

Автомобілісти агресивно реагували на чергову акцію протестувальників, кажуть потрібно шукати інші шляхи вирішення проблеми, а не створювати ще й іншим незручності. Хоч, акцію і активісти називають мирною, але під час протесту було декілька бійок та постійні суперечки між водіями та протестувальниками.

Дивіться також пряму трансляцію на нашій сторінці у Facebook

 

Як повідомляють наші кореспонденти, перекрили й пішохідний перехід на вулиці 15 Квітня, там утворилися затори.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Alis

    Повторюсь тут! Це не спам а крик душі.

    Я проживаю на Бамі, на Стуса, і зимою знаю і бачив як білий сніг покривається чорною сажею. Так торфяне паливо то зло. Зранку на 8.00 їду на роботу, ввечері о 20.00 вертаюсь додому, але чому я змушений стояти в заторі через якихось активістів і тратити даремно свій час на якихось невдах що не можуть напряму з Надалом договоритись. А вдома мене чекають дружина та дітки які переживають де я затримуюсь. Решту вечора їм приділив і знову досвіта на роботу бо сім'ї жити за щось треба. Чому я через цих СВОЛОТ стою в заторі, відповідно менше часу приділяю своїй сім'ї. НІЧОГО до Надала, до котелень, до теплоенерго НЕ МАЮ!!! НІХТО МЕНІ НЕ ПЛАТИТЬ ЗА ЦІ ДОПИСИ!!! Просто надоїли ці всі безглузді акції. Ми Українці дивні люди! Плачемо що торф шкідливий, плачемо що газ дорогий - то що для нас добре. Треба змиритись з чимось одним. Або дорогий газ і чисте повітря і сніг, або дешевий торф і всі ходимо чорні в сажі. Далі, ця пані Мамчак робить собі піар так як в свій робили Тягнибок, Юлька, Ющенко і т.д. краще зараз її за підбурення народу "закрити" чим потім вона наробить біди і всіх кине, бо нема в нас патріотів всі на чужих плечах роблять собі бізнес а люди потім покинуті голову собі сушать як далі жити. І жалко мені тих людей що мучаться в заторах, не було би тих аварій що стались. Виникає питання ЧЕРЕЗ КОГО цей безлад в місті і як це виправити та кого покарати. Надала скинути він не мер а так бізнесмен "косить бабло котельнями, бруківкою, і т.д." з людьми він не рахується. Мамчак робить собі ім'я як вище перечислені "папєредніки" а ми люди терпимо. Ще й зараз між собою (водіями і пішоходами) кинули кістку.

    п.с. Хто осилив мою думку до кінця ДЯКУЮ ЗА ПРИДІЛЕНИЙ ВАШ ЧАС. Давайте думати і оцінювати ситуації тверезо на холодний розсудок без лишніх емоцій.
  • Alis

    Ні котельням на торфі - то мерзніть зимою без опалення. бо газ дорогий. А на індивідуальне опалення не всі мають кошти. А хтось за свій кошт комусь опалення робити мастив.
  • Бульба

    В Тернополі на кожному кроці, на кожній зупинці, практично в кожному домі є нелегальні ігрові "дома" , які збирають круг себе всяких недоробків та зеківський зброд.Чим раз тим більше дітей та підлітків там крутиться. Проходити біля таких закладів страшно. Але це нікого не зачіпає і не турбує!!!
    Не проплачено? ДЕ ВИ МІТИГУВАЛЬНИКИ!!! СУЧАРИ ПРОДАЖНІ!!!

    Соня reply Бульба

    От і виходьте на протести, якщо вам ігрові дома мішають, їх взагалі-то поліція має прикривати. А люди хочуть дихати свіжим повітрям і тому виходять на протести. І так - тільки сучара продажна може так оцінювати дії інших людей і обзивати

    Бульба reply Соня

    Які дії? Яких людей? Не по слухах знаю роботу такого роду димонстрації і протести!! Хватить людям голову дурити!!
  • Діонісій

    Серьожа до вас не вийде, хіба його два штуки, написано ж він в Китаї. чого воду каламутити, як вчора прості люди матюгали і проклинали тих мітенгувальників, коли не могли ввечері додому доїхати.  а питання тих котелень - не питання екології, там дві структури зацікавлених є, бізнес інтереси різні. так от одні другим не дають заробляти, підсилають своїх куплених людей, є і не куплені, а ті , що за ідею. але їм не дали повної інформації.  нічого не змінилось і не зміниться, завжди руками звичайних людей олігархи і бариги свого досягали, заробляли гроші та приходили до влади, а потім тих в розхід. шкода, що ми так і не порозумнішали.

    Бульба reply Діонісій

    Поділяю Вашу думку!! Всі ці протести і демонстрації це звичайна розборка двох ,або більше, баблистих дядь, які не можуть поділити сфери впливу. І руками простих людей роБЛЯТЬ свої справи. Абож не простих людей...! Я вчора випадково був біля 11-ї школи, і бачив на світлофорі людей готових до "страйку" школота 14-17 років та їх координаторів всі "зеківської зовнішньості". Цікаво на що вони чекали?

    ната reply Бульба

    а що таке "зеківска"зовнішність?якщо бриті голови...то це звичайна стрижка зараз))

    Бульба reply ната

    Біля ігрозалів постійте, і навчитесь відрізняти одних від інших!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up