Пройшов Авдіївку, а загинув удома безглуздою смертю

Пройшов Авдіївку, а загинув удома безглуздою смертю
  • Добряк і щира людина. За ним плакали навіть чоловіки.
  • Шкода, дуже шкода… Нехай спить спокійно, а ми про нього пам’ятатимемо.

 

37-річного Тараса, якого під час робіт живцем засипало землею, поховали 4 вересня у с. Катеринівка, що на Кременеччині.

Чоловік пройшов пекло війни, був в Авдіївці, а загинув настільки страшною смертю дома.  

Нагадаємо, трагедія сталася 2 вересня в селі Цеценівка Шумського району.

Відео дня

Чоловік копав траншею для фундаменту підвалу. Коли він заглибився на 3 метри, стався обвал ґрунту. Внаслідок цього чоловік загинув.

За даними рятувальників, загиблий був мешканцем села Катеринівка Кременецького району. Йому було 37 років.

З-під землі тіло чоловіка, який приїхав на Шумщину на підробіток, діставали теж рятувальники.

  • Я можу сказати, що він був дуже доброю і щирою людиною, - розповіла голова Катеринівської сільради Вікторія Дрель. – Все село провело його в останню дорогу. Плакали всі, навіть чоловіки.

Тарас Шегера народився і проживав у столиці. Одружився з катеринівською дівчиною з багатодітної родини близько 15 років тому. Тоді продав київську квартиру і переїхав на Кременеччину. Тут родина і проживала.

  • Під час четвертої хвилі мобілізації пішов добровольцем, був в АТО, Авдіївці, - розповіла пані Вікторія. – Бачите, там був сапером і його Бог врятував. Тут загинув такою страшною і безглуздою смертю…

Коли Тарас повернувся з війни, став на біржу праці. Наймався на роботу, аби заробити на прожиття. Так сталось і цього разу. Його найняли, аби в Цеценівці, що на Шумщині, копав людям льох.

Саме господиня помешкання, де сталася біда, взяла на себе більшу частину з організації та оплати поховання. В останню путь його випроводжали всім селом, а труну з тілом несли на руках побратими з Кременецької спілки АТО.

  • Обірвалася ще одна життєва ниточка, - пише на сторінці Кременецької Спілки учасників АТО секретар Надія Медецька. - Внаслідок нещасного випадку трагічно загинув житель с. Катеринівка, учасник бойових дій АТО Тарас Шегера.

На жаль, Тарас не перший часник бойових дій, який вижив в пеклі війни і загинув дома, на мирній території, каже голова Кременецької Спілки учасників АТО Іван Білосевич.

- Хлопці приходять додому, і їм зазвичай дуже важко тут себе знайти - і психологічно, і фізично, і професійно, - каже пан Іван. – Хапаються за будь-яку роботу. На жаль, дуже мала роль держави в роботі з демобілізованими. Ніби й створені служби, і влада, і військкомати щось проводять. Але реальної допомоги вкрай мало.

Тарас свого часу служив у складі 93-ої бригади. Був хорошим сапером і хорошою людиною. Він заслужив, аби його провели з військовими почестями, з почесною вартою і похоронили під залпи військового салюту. На жаль, нарікають побратими, влада про це «забула».

  • На жаль, це випадок, доля, чи як ще сказати, - каже Іван Білосевич. – Шкода, дуже шкода… Зовсім молода людина… Нехай спить спокійно, а ми про нього пам’ятатимемо. І за можливості спробуємо бодай чимось допомогти його родині.

Редакція висловлює щирі співчуття дружині, родині, друзям і побратимам загиблого. Нехай спочиває з Богом…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up