Партнер рубрики Події

Депутат Горохівський не зʼявився на судове засідання за «п’яну їзду»

Депутат Горохівський не зʼявився на судове засідання за «п’яну їзду»

24 січня у Тернопільському міськрайонному суді мали розглянути «п’яну справу» чинного депутата Тернопільської міської ради Антона Горохівського.

Засідання запланували у залі №7 о 14.30. Справу мала розглянути суддя Лілія Делікатна. Орієнтовно о 14.26 секретарка запросила до зали пана Горохівського або його захисника. За 10 хвилин ніхто з них не зайшов. 

За інформацією секретарки, клопотання про перенесення засідання з певних причин не подавали. 

— Ми заздалегідь повідомляли пана Горохівського та його захисника про проведення засідання. Як бачимо, ніхто не зʼявився. Справа буде розглянута без їхньої присутності. Ознайомитися з постановою зможете в єдиному державному реєстрі судових рішень, — наголосила пані Делікатна. 

Відео дня

Зазначимо, це вже друга спроба провести засідання, адже заплановане на третє січня слухання не відбулося. Тоді захисник Антона Горохівського дав клопотання про ознайомлення з матеріалами справи.

Їздив у комендантську годину – поліція

На запит журналістів «20 хвилин» начальник Патрульної поліції Тернопільської області Богдан Шевчук повідомив, депутата Тернопільської міської ради зупинили о 00.56 16 грудня 2023 року на вулиці Руській.

А ось щодо стану депутата під час керування транспортним засобом та рівня алкоголю в крові – інформацію нам не надали.

За даними Тернопільського міськрайонного суду, Горохівського Антон Миколайовича можуть притягнути до відповідальності за статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння). Дана стаття передбачає покарання – накладення штрафу від 17 000 гривень та позбавлення права на керування автомобілем від одного року тощо.

Журналісти неодноразово намагалися зв'язатися з депутатом, аби почути його позицію. Натомість пан Горохівський не відповідає на наші телефонні дзвінки та повідомлення.

Нагадаємо, Антон Горохівський – депутат Тернопільської міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Крім того, є начальником відділу реєстрації проживання особи управління державної реєстрації Тернопільської міської ради.

За даними Youcontrol, пан Горохівський є ще й співзасновником громадських організацій: «Спортивно-мисливський клуб «Поділля» та «Спілка орендарів «Офіс-центр «Україна».

 

Читайте також:

Їздили п’яні і без посвідчення: майже 250 водіїв впіймали вдруге та втретє за рік

Alcotest показав 1, 88 проміле. Мар’яна Юрик пішла до апеляційного суду, але не дійшла

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Українець

    І що далі ? А чому не кинули мордою до асвальту , не забрали машину на зсу - а... то не хлоп з села.
  • Микола Шкарупа

    Далі п'є.

keyboard_arrow_up