Партнер рубрики Події

П'яний водій на Жигулях протаранив мікроавтобус: двоє людей травмовані

П'яний водій на Жигулях протаранив мікроавтобус: двоє людей травмовані

В лікарню з травмами доставили пасажирку мікроавтобуса та водія Жигулів. 

Учора, 3 серпня, на дорозі Зборів-Козова між селами Олесино та Геленки Козівської громади сталася аварія. Зіткнулися автомобілі «Volksvagen Transporter» та ВАЗ 21063. В салоні мікроавтобуса, окрім водія, було ще четверо пасажирів.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Водій Жигулів — житель села Олесино, 1960 року народження. Він рухався у попутному напрямку і в‘їхав у автівку попереду. Відомо, що чоловік був напідпитку.

Відео дня

В лікарню з травмами доставили пасажирку мікроавтобуса та водія Жигулів. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Зазначимо, що кількість ДТП на дорогах Тернопільщини істотно збільшилась. Лише за добу 2 серпня сталося 10 аварій, повідомляють патрульні.

Серед них:

  • у 4 випадках водії дійшли згоди та скористалися правом на складання європротоколу;
  • на 4 винуватців аварій патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил, що спричинило ДТП), рішення прийматиме суд;
  • у 2-х аваріях винуватці залишили місце пригоди, тому інспектори будуть встановлювати їх особи й запрошувати до управління патрульної поліції для складання відповідних матеріалів;

  Читайте також:

В Зборові чоловік на мікроавтобусі збив 12-річного хлопчика на велосипеді

На Кременеччині на залізничному переїзді автомобіль зіткнувся з тепловозом. Водійка у лікарні

Машину зім'яло як папір: п'яний водій спричинив аварію на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up