На Кременеччині на залізничному переїзді автомобіль зіткнувся з тепловозом. Водійка у лікарні

На Кременеччині на залізничному переїзді автомобіль зіткнувся з тепловозом. Водійка у лікарні

За минулі вихідні на Тернопільщині внаслідок дорожньо-транспортних пригод одна людина загинула, четверо травмувалися

31 липня 36-річна жителька селища Смига Рівненської області на автомобілі зіткнулася з тепловозом на залізничному переїзді поблизу села Андруга Кременецького району. Потерпілу з травмами доправили у лікарню.

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП. Відомості до ЄРДР внесено за статтею 276 (порушення правил безпеки руху залізничного транспорту) Кримінального кодексу.

30 липня на вулиці Шептицького велосипедист наїхав на 83-річну пенсіонерку. Жінка переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги.

Відео дня

Цього ж дня у місті Кременець сталася автопригода за участю водія легковика та мотоцикліста. Останній намагався обігнати автівку, яка повертала з головної дороги на другорядну. Як наслідок, водій мотоцикла госпіталізований в медичний заклад з чисельними травмами.

Аварія з летальним наслідком сталася в селі Лідихів Кременецького району. Внаслідок перекидання трактора загинув 63-річний місцевий житель, ще один чоловік отримав тілесні ушкодження.

Відомості за усіма фактами дорожньо-транспортних пригод внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Триває досудове розслідування, повідомили в поліції Тернопільської області.

Довідка:

Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: На Тернопільщині трапились дві ДТП. В одній загинув чоловік, в іншій травмувався 16-річний хлопець

Машину зім'яло як папір: п'яний водій спричинив аварію на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up