Партнер рубрики Події

П'яний водій, який вчинив ДТП, намагався дати хабар поліцейським

П'яний водій, який вчинив ДТП, намагався дати хабар поліцейським

За хабар поліцейським чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Чоловік, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дорожньо-транспортну пригоду, а згодом, намагаючись уникнути за це адміністративної відповідальності, кинув до авто поліцейських 3000 гривень хабаря.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від співробітників сектору реагування патрульної поліції про те, що під час оформлення адміністративних протоколів щодо жителя Товстенської громади за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та вчинення дорожньо-транспортної пригоди, останній кинув до службового транспортного засобу три тисячі гривень неправомірної вигоди. Факт корупційного злочину задокументувала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 міста Заліщики.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що житель Кременеччини намагався відкупитися від поліції. Чоловік не захотів віддавати борг 800 гривень — і викликав поліцію, натомість поліцейським пропонував тисячу доларів хабаря. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

 

Читайте також:

Тисячею доларів житель Кременеччини намагався відкупитися від поліції

Голова лікарської комісії з Бережан відбувся штрафом, а його дружина опинилась під слідством

Депутат та спільник вимагали $6000 з військового за невідправку в зону бойових дій — поліція

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vova Dranivskyy

    На кинув і насильно нагодував і напоїв

keyboard_arrow_up