Партнер рубрики Події

Рада оборони Тернопільщини рекомендує 23-25 серпня працювати дистанційно

Рада оборони Тернопільщини рекомендує 23-25 серпня працювати дистанційно

Влада Тернопільщини просить змінити робочий графік у святкові дні

Рада оборони Тернопільщини звернулася до органів місцевого самоврядування та органів державної влади області, щоб з 23 по 25 число включно, робочі дні проходили в дистанційному режимі, про це йдеться на офіційному сайті ОДА.

«Зараз в державних органах влади та в органах місцевого самоврядування повинні залишитися лише ті відповідальні люди, без яких той чи інший орган не зможе функціонувати. Всі інші повинні працювати дистанційно», — сказав начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Такі заходи пов'язані із тим, що ворог може використати ці дні для здійснення масових обстрілів та дестабілізації ситуації в Україні. 

Відео дня

До слова, влада області закликає людей не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, а також впродовж 23-24 серпня не брати участь в масових заходах.

Варто нагадати, на Тернопільщині ніяких змін в порядку оповіщення немає. Працює єдиний сигнал - поривчасті звукові сигнали, які звучать упродовж 3 – 5 хвилин. Вони означають — «Увага всім». Після цього населення має увімкнути чи то радіо, чи то місцеві телеканали і отримати інформацію про вид небезпеки й покрокову інструкцію подальших дій.

Читайте також: Святкування Дня Державного прапора та Дня Незалежності у Тернополі (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

У Тернополі до Дня міста проведуть тематичні екскурсії: графік на цей тиждень

«Алея зірок» у Тернополі поповниться зіркою «Захисникам та захисницям України»

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олег Кушнір

    Водіям маршруток , пекарям, комбайнерам, теж дистанційно працювати?
  • Ванджура Володимир

    Конституція інакше трактує , воєнний стан .
  • Михайло Чайковський

    Що мається на увазі під "влада"? Скажімо, та ж міська рада (з дитинства за Сергія Віталійовича!) працює у звичному режимі. Та ще й ганяють їх на всіляку совковщину.

    Читач75 reply Михайло Чайковський

    Влада - це народ, а не купка злодіїв-чиновників. Пора це розуміти і знати! А твій злодійський падаль нічим не кращий київських!

keyboard_arrow_up