Ремонт сходів біля Літака завершено. Як тепер виглядає вхід в парк Нацвідродження (ФОТО)

Ремонт сходів біля Літака завершено. Як тепер виглядає вхід в парк Нацвідродження (ФОТО)
  • Днями завершились ремонтні роботи при вході у парк Національного відродження зі сторони просп. Степана Бандери. Тут повністю оновлено сходи та облаштовано пандус.
  • Як тепер виглядає оновлений вхід у парк, дивіться у статті

«Капітальні ремонтні роботи входу у парк завершено. Відповідно до проекту, тут оновлено сходи, тож відтепер і велосипедистам, і батькам з дитячими візочкам, і людям з особливими потребами буде зручно заходити у парк. На цьому об’єкті зроблено підпірні бетонні стіни та парапети, облаштовані перила з подвійною висотою для дорослих і для дітей», розповів міський голова.

Додамо, що в рамках капітального ремонту також оновлено центральну доріжку від фонтану до просп. Злуки, також у парку збільшено кількість лавочок та з’явилися нові доріжки біля дитячих майданчиків.

Відео дня

Читайте також: Одні гарні та доглянуті, інші – занедбані: як виглядають парки Тернополя

Нагадаємо, сходи біля пам’ятника Льотчикам-визволителям давно потребував ремонту. На них скаржились тернополяни, адже вони були не зовсім безпечні. До того ж, люди з дитячими візочками, на інвалідних колячках або з велосипедами не могли безпечно здолати сходи.

Як ремонтували сходи, дивіться на відео

А як вважаєте ви, чи потрібно було ремонтувати сходи на вході в парк Нацвідродження? Де в місті є ще проблемні сходи? Пишіть у коментарях!    
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Світлана Тичинська

    Звичайно, потребували.
  • Людмила Билоцеркович

    Ну не настільки, наскільки ремонту  потребують сходи у парку "Топільче" , що неподалік перехрестя вулиць Миру-Дружби. Доречі і вже дуже давно!!!
  • Lyubov Levenets

    Потребували!
  • Олеся Лт

    А ку.ва, вам не догодиш. Нероблять - зле, роблять - зле
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up