Ретро-машини та майстер-класи: як святкуватимуть День захисту дітей у Тернополі

Ретро-машини та майстер-класи: як святкуватимуть День захисту дітей у Тернополі

До святкування Дня захисту дітей на Театральному майдані будуть представлені локації від різних організацій.

- Розважальні заходи поєднають із різними майстер-класами для дітей та батьків.

У суботу, 1 червня увесь світ відзначатиме День захисту дітей. У Тернополі на Театралці відбудуться заходи для дітей та їх батьків. Різні організації представлять свої локації.  

- Ми будемо брати участь в цьому заході уже другий рік,  – розповідає координатор проекту соціально-педагогічної роботи з дітьми та молоддю при благодійному фонді «Карітас» Андрій Хрущ. – Від нашого благодійного фонду представимо різні локації, де діти зможуть проявити свої творчі здібності. Як на мене, виходячи з досвіду минулого року, це було актуально не тільки для дітей, а і для батьків.

Відео дня

Організатори розповідають, що важливим є привернення уваги суспільства до проблеми булінгу серед дітей, а також проблеми впровадження інклюзивного навчання.

- Щоб привернути увагу до дітей з особливими потребами, ми представимо фотовиставку «Дитинство не для всіх», - розповідає віце-президент громадської організації «Ділові українські жінки» Олеся Чванкіна. – На фото будуть зображені діти з особливими потребами поруч зі своїми однолітками. Ми повинні показати всім діткам, що їм раді, та що ми їх підтримуємо.

Буде представлена і ретро-машина, поруч із якою зможуть сфотографуватися всі охочі. О 14:00 розпочнеться виставка декоративно-прикладного мистецтва, а також майстер-класи різної складності для дітей та батьків.

- Для нашого центру творчості участь в такому заході вже є традиційним, -  каже директор КЗ ТМР «Центру творчості дітей та юнацтва» Світлана Миханчук. – Дуже задоволені, що з кожним роком до цієї акції долучаються нові організації. Ми повинні розуміти, що якщо ми не виховаємо щасливу та самодостатню дитину,не зможемо отримати відповідного суспільства.

Окрім розважальних, на святкуванні буде представлена і локація від Головного територіального управління юстиції. Вона спрямована на те, щоб поширити знання про права і обов’язки дітей та їх батьків.  

Організатори розповідають, що у разі негоди деякі локації перенесуть в Український Дім «Перемога», але все ж сподіваються, що свято відбудеться, і його зможуть відвідати всі охочі.

Автор: Вадим Єпур

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up