Партнер рубрики Події

Рейд тернопільськими їдальнями: чим і за скільки можна пообідати в обладміністрації

Рейд тернопільськими їдальнями: чим і за скільки можна пообідати в обладміністрації

Цикл публікацій про тернопільські їдальні продовжує "20 хвилин". Ми перевіряємо популярні їдальні міста, де можна швидко та недорого поїсти. Звертаємо увагу на ціни, санітарію, обслуговування закладу. А прочитати про це ви можете щопонеділка о 19.00. 

У цій публікації - їдальня тернопільської держадміністрації, де можуть обідати не лише працівники держустанови, а й всі охочі тернополяни. 

Адреса. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, приміщення тернопільської ОДА, ліве крило, 1-й поверх. Працює їдальня лише у будні з 12 до 15.00. 

Інтер'єр. Приміщення їдальні велике, світле. Столи не нові, але чисті, в хорошому стані, їх у їдальні близько 20-ти. Стелажі з їжею стоять біля входу в кухню, поруч стіл з чистим посудом та підносами. Збоку стоїть стіл для використаних підносів, які відразу витирають. 

Гігієна. Умивальника в їдальні немає. Руки можна помити в туалеті у коридорі поруч з їдальнею. 

Обслуговування. Працівниці їдальні привітні, усміхнені, у чистій формі, але без одноразових рукавиць. Салати, напої, хліб можна самому брати, а от гарячі страви видають працівниці. Обслуговують клієнтів швидко. Найбільша черга у цій їдальні з 13.00 до 14.00, якщо прийти пізніше, то можна залишитись без обіду. 

Меню та ціни. У їдальні завжди великий вибір їжі: різні салати, перші страви, другі, гарніри та напої. На перше можна замовити, наприклад, гороховий, молочний суп, борщ, солянку. На друге: свинну піджарку, курячі стегна, рибу, курячу печінку, котлети. Ціни більш-менш демократичні, обід коштуватиме від 30 до 50 грн. 

Обід нашому журналісту обійшовся в 41,80 грн: гороховий суп, салат з редьки, гречана каша, куряча печінка, два шматочки хліба та кисіль.

 

Враження. Серед напоїв є кисіль, який рідко варять у інших їдальнях. Єдине, що не сподобалося, багато цибулі у всьому: і в салаті, і в курячій печінці. Посуд чистий. У цій їдальні дуже смачний хліб, який вони самі випікають: житній з висівками та простий білий. Хліб був теплим і запашним. Погані серветниці, з них тяжко витягувати серветки та не дуже зручні сільнички: сіль потрібно набирати пальцями, а це не гігієнічно.

Термінал. Розраховуватись за обід у цій їдальні можна і готівкою, і карткою. 

Особливості. Порції великі. У їдальні самоообслуговування. Піднос потрібно поставити на місце відразу, як розклали свій обід на стіл. 

У попередній публікації ми розповідали про їдальню у школі №5. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Діонісій

    кажуть їдальня не погана, але після 14-00 там майже нічого не має, була поруч в податковій, то роки три тому, набагато краща, тоді її на ремонт закрили і не відкрили.
  • Tarnopol Mst

    Вау. Можна поїсти тою ж ложкою що їв сам Барна !
  • petpo

    Ну все балатуюсь в дармоїди! Клас ти їх гнобиш , копаєш, машиною збиваєш п'яний як кеглі , а вони тобі баблом скидаються на їдло , зарплатню і хабарі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up