Різдвяні хіти та класична музика звучали на залізничному вокзалі

Різдвяні хіти та класична музика звучали на залізничному вокзалі

Вже увосьме традиційний концерт Муніципального Галицького оркестру провели у залі очікування тернопільського залізничного вокзалу 8 січня.

Голці ніде було впасти, стільки людей зібрав Різдвяний концерт "Для тих, хто в дорозі" під керівництвом художнього керівника, деригента, народного артиста України Василя Феленчака.

- Я вражена красотою звучання та милозвучністю виконуваних композицій, - ділиться враженням пані Орися, котра прийшла зустріти подругу з потягу. - Я просто не могла не піднятися в залу очікування, коли почула як лунали різдвяні пісні, ще й у супроводі музичних інструментів. Така ініціатива мене приємно вразила, частіше б проводили такі заходи, особливо у свята - настрій піднімається в рази.

Відео дня

Ми любимо дивувати наших слухачів не лише українськими, а й європейськими колядками, розповідає художній керівник оркестру Василь Феленчак. Коли ми починали перші концерти на вокзалі, то дуже переживали як відреагують люди. Але ініціатива була вдалою, її швидко підхопили інші міста і не лише нашої країни.

- Колись наш народ багато співав, не те що зараз, тому ми працюємо над тим, аби наша пам’ять була зв’язана із традиціями предків. Насамперед ми проводимо наші виступи не задля якоїсь вигоди чи подяки, а задля людей і їх вражень - продовжує співрозмовник. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up