Роман Сасанчин з Тернопільщини переміг у шоу "Голос Країни - 10" і виграв квартиру в Києві

Роман Сасанчин з Тернопільщини переміг у шоу "Голос Країни - 10" і виграв квартиру в Києві
  • Фінал телешоу "Голос Країни" відбувся 26 квітня у прямому ефірі телеканалу "1+1".
  • Роман Сасанчин став переможцем шоу із піснею "Цвіте черешня". 

 

Переможець телепроекту "Голос Діти" Роман Сасанчин із Заліщицького району, що на Тернопілщині знову підкорив сцену "Голосу". Цого разу в ювілейному 10-му сезоні.

До перемоги Романа Сасанчина привели голоси глядачів, які всі українці могли відсилати під час ефіру. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Хлопець переможну пісню "Цвіте черешня" присвятив своїй мамі, яка підтримувала його впродовж всього життя. Окрім того іншу присвяту Роман виконав для тренерки Тіни Кароль, яку назвав "мамою проекту". Переможцю вручили ключі від квартири у Києві.

Був "Найкращим дитячим голос країни"

Уперше на телеекранах 10-річний Роман Сасанчин із села Садки Заліщицького району з'явився 7 років тому. Тернопільщина вболівала за хлопчика, вболівала і вся Україна. У команді тренерки Тіни Кароль талановитий школяр у 2015-му році став "Найкращим дитячим голосом країни". 

І ось Роман вирішив позмагатися за перемогу у 10-му сезоні "Голосу країни". Ще під час кастингу він розповідав "20 хвилин" про свої плани.

- Ти починав із "Голосу. Діти", що змінилось за цей час? Що дала тобі перемога?

- Цей проєкт дав мені дуже багато, але насправді він дуже відрізняється від дорослого "Голосу". Там я ще зовсім дитина. Для мене це було щось неймовірне, просто як казка. Після перемоги почувався дуже щасливим. Після "Голосу" було дуже багато запрошень, концертів. Це все мене надихало, і я завжди хотів більшого. Зараз маю цей шанс.

- Чому ти вирішив знову піти на "Голос країни"?

Я захотів знову спробувати свої сили. Перевірити себе. Зараз хочу досягти тих самих вершин. З цього проєкту, я переконаний, мене будуть пам'ятати вже набагато довше, ніж на попередньому. Сподіваюсь, що у мене все вийде. 

- Хто підтримував тебе?

- Мама. Вона була зі мною на відборі. Коли я вже побачив в ефірі, то навіть не міг уявити, що вона переживала так сильно. Удома вболівали тато і сестричка, друзі підтримували, однокурсники, викладачі. На таких виступах підтримка дуже важлива. Усі дуже втішились, коли я пройшов далі. Коли збоку є хтось рідний, це додає сил краще заспівати і впевненіше почуватись.

- Ти спочатку обрав команду Дана Балана? Чому?

Я вирішив, що глядачеві має бути цікавіше, якщо я буду не з Тіною, а з іншим тренером. Тому от таке рішення було. Хоча серед інших я обирав вже безпосередньо на сцені. 

- Ти зараз навчаєшся у Теребовлянському коледжі. Розкажи про студентське життя.

- Я навчаюсь на хоровому відділі "Натродне пісенне мистецтво", вивчаю вокал,  Раніше навчався в 10-річний школі при Консерваторії у Львові. Але через мутацію голосу мені довелось покинути цей заклад, там було надто велике навантаження. Зараз у мене активне студентське життя: пари, друзі, гуртожиток, але музику не забуваю. 

Як ти оцінюєш весь сезон загалом?

Суперники дуже сильні. Ще перед "Сліпими прослуховуваннями" на кастинг прийшло дуже багато людей. У жодному сезоні стільки не було. І відбір пройшли найсильніші. Для мене вони всі справді дуже сильні конкуренти, але в перемогу треба вірити завжди.

Так і сталося. Тернопільщина вболівала за Романа. Ще після першого телеефіру хлопець пообіцяв, що у разі перемоги дасть ексклюзивне інтерв'ю читачам "20 хвилин", які його підтримували. Отож, про враження від нової перемоги читайте згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (466)
  • Natalia Mihaylovna

    Ромчику ти найкращий.
  • Марічка Когут-Вархоляк

    Скажіть мені, де був Ромчик в нокаутах команди Кароль. Цей момент я не всікла... Участі він в нокаутах не брав, а потім в прямому ефірі та ще й переміг?
  • Вера Скибенко

    Гарна пiсня,прекрасне виконання.Але якось прикро: на передовiй гинуть люди,захищаючи Украiну.Хто з цих людей отримав квартиру?Скiльки бюрократичних коридорiв перетнуть,щоб лише подати  заяву на видiлення земельноi дiлянки.А тут так просто:заспiвав, перемiг,отримав.Важко зрозумiти.
  • Olena Glyvka

    фу🤢
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up